El divendres, 21 d’octubre, a les 18.00 hores i fins al diumenge, 23 d’octubre, a les 17.00 hores, es podrà gaudir de la primera edició del Street Food Market al Parc de l’Estació de Torrevella.
Com en totes les edicions d’Alacant Street Market Tour, els assistents podran degustar d’una variada gastronomia de qualitat a un preu assequible, amenitzat amb música i activitats gratuïtes, tot això a l’aire lliure. En aquesta primera edició de Torrevella Street Market es comptarà amb una diversitat d’activitats, concerts i activitats familiars durant els 3 dies i serà d’accés lliure.
Durant els dies 21, 22 i 23 d’octubre hi haurà tota una varietat de menjar que inclou diverses ofertes gastronòmiques de tot el món com tex mex, gossets, hamburgueses o cardes, servides en les ja mítiques furgonetes vintage.
Totes les edats podran divertir-se amb una programació especial per a l’esdeveniment: per als més xicotets es compta amb les actuacions del Pallasso Edy, Epi Epi Ah i d’Alberto Celdrán, amb música, contacontes i màgia. Per als adults hi ha programat un total de 4 actuacions on destaca el divendres, 21 d’octubre, a les 21.30 hores, l’actuació de Pablo Carbonell, que repassarà la seua carrera amb cançons mítiques dels Toreros Morts i moltes de les seues vivències.
Durant el cap de setmana es continuarà amb la resta d’actuacions i els millors directes de tributs: The Liverpool Band el diumenge 23 a les 13.00 hores, amb la música de The Beatles; Control Stone el dissabte 22 a les 21.30 hores, ens recordaran a The Rolling Stones, i Dies de Ràdio el dissabte 22, a les 13.00 hores, amb cançons dels 80 i 90´s.
Per a acompanyar a la gastronomia s’instal·laran barres de beguda amb cervesa, refrescos o mojitos, i el mercat estarà amenitzat, com ja és habitual, amb DJ Adriasola quan no hi haja actuacions en directe. Gaudir de la gastronomia com dels concerts i activitats és gratuït.
El Street Food és un mercat gastronómada format per camions, furgonetes, caravanes, tenderetes i carrets de food trucks amb estètica vintage, que ofereixen una àmplia oferta gastronòmica de qualitat. El seu objectiu és unir la cultura gastronòmica a la cultura de l’ús i el gaudi de l’espai públic.