El dissabte 12 de juny a les 12:30h, la banda alacantina Jenken realitzarà el seu concert de presentació amb un objectiu clar: reprendre el pur so del hard rock dels 80 i 90. Sense més artificis ni ornaments. Un xou en elèctric que farà vibrar als espectadors des dels seus seients. L’aforament ja està complet.

El diumenge dia 13 és el torn de l’artista alacantina Andrea Borrás, que arriba a Sala Euterpe amb un xou acústic amb passades a les 12:30h i a les 17h. L’acompanyen Javi Bosque a la guitarra i Kevin Adkinson al teclat, i junts faran un repàs pels temes de l’àlbum debut d’Andrea, a més d’alguna cançó inèdita. Aquest format íntim permet a l’artista connectar de manera molt més directa i pròxima amb el públic.

Andrea Borrás és una jove cantant i compositora que entra amb força en el panorama actual de la música pop en espanyol. Els seus singles “Vuelve” i “El secreto”formen part del seu àlbum “Mía”. Amb influències de Rozalén, Morgan, Jason Mraz o Taylor Swift, ens porta música molt natural i en ambients molt diferents. Pop, reggae, rumba o funky són alguns dels estils que es poden escoltar en el seu disc, sent sempre la seua veu el fil conductor de totes les cançons. La naturalitat, l’ànima, la passió i l’amor per la música, la creativitat i l’optimisme són valors que defineixen el seu treball.

Les entrades per als concerts poden adquirir-se en www.salaeuterpe.com

Programa:

Jenken

• dissabte 12 de juny

• Horari: 12:30h

• Entrades Esgotades

Andrea Borrás

• Domingo 13 de juny

• Horari: 12:30h (entrades esgotades) i 17h

• Preu: 12 €

Andrea Borrás
Andrea Borrás