El Teatre Castelar d’Elda acollirà dijous que ve 4 de juliol (20 hores), la mostra de final de curs que realitzaran els alumnes del Taller de Teatre de la Regidoria de Joventut. En aquesta ocasió es representaran dues obres, la primera d’elles serà Fuenteovejuna, interpretada pels alumnes del nivell d’iniciació, mentre que els integrants del nivell avançat representaran ‘Qui em compra un embolic?’.

En aqueix sentit, es posaran a la venda entrades al preu de 5 euros, i la recaptació íntegra anirà destinada a l’Associació de Familiars de Malalts Mentals d’Elda. A més, també es posarà a la venda una ‘Fila 0’ per a totes aquelles persones interessades a col·laborar amb aquesta associació eldense.

La regidora de Joventut, Anabel García, ha assenyalat que “l’aposta d’aquest equip de Govern és promoure a la nostra ciutat activitats culturals i d’oci, especialment entre els més joves, i així tractar de fomentar la cultura del teatre i les seues habilitats artístiques”.

Per part seua, la directora del Taller de Teatre de la Regidoria de Joventut, Olga Sanchiz, ha indicat que “l’obra ‘Fuenteovejuna’ ja la va posar en marxa Antonio Gades l’any 1994 i la va portar a nivell mundial a través d’una adaptació flamenc-fusió, mentre que ‘Qui em compra un embolic?’ és una comèdia d’embulle dels anys 40 molt divertida i molt entretinguda”.