El Taller de teatre Municipal de Joventut ha preparat diverses passades de micro teatre que es representaran els dies 21 i 22 de desembre en el Centre Cívic i Juvenil d’Elda en horari de 19:00 a 21:30.

Els protagonistes d’aquesta mostra teatral són els alumnes d’Olga Sanchíz, que formen part d’aquest taller de teatre. D’aquesta forma, el cap de setmana vinent els espectadors i espectadores podran gaudir de diverses passades: un realitzat pel grup Charles Chaplin, format pels alumnes i alumnes del curs d’iniciació, i un altre a càrrec del grup avançat Buster Keaton.

L’entrada serà gratuïta pel que la professora Olga Sanchíz anima a tothom a assistir “per a recolzar als alumnes”.

Així mateix, els alumnes representants del taller han anunciat unes altres de les activitats que tenen programades per a aquest mes de desembre. En concret, per als dies 27 i 4 de gener han preparat un compte contes la fi dels quals és solidari, ja que l’entrada és gratuïta lliurant dolços nadalencs que es donaran a Consignes Solidàries. Aquest esdeveniment serà en el Museu del Calçat a les 18 hores.

“En el futur volem fer més activitats a part del micro teatre, com un musical”, ha comentat Víctor, un dels alumnes del taller.

Per la seua banda, el benjamí dels actors, Óscar, ha convidat al públic a acompanyar-los aquest diumenge, 16 de desembre “a la Fanfàrria Zíngara” en el Teatre ADOC, en la qual participen, “i el cap de setmana vinent a la mostra de teatre”, afegint que “hem currat molt i hem treballat molt, també hem fallat molt, però està molt chulo per açò heu de venir”.

Així doncs, la regidora de Joventut Laura Rizo ha agraït la labor del taller: “Aquest equip de govern està molt agraït pel treball que està realitzant Olga en aquest taller perquè li està donant un enfocament molt humà i de formació de la persona a tots els seus alumnes”.