El taller de teatre municipal de Petrer tanca el curs amb dos espectacles que se celebraran en el Centre Cultural i el Teatre Cervantes els dies 12 i 22 de juny. Un taller que, segons la seua directora, Begoña Tenés, “ha complit les expectatives quant a matriculació”; ja que en concret han passat un total de 35 alumnes i alumnes entre els grups d’iniciació i avançat. En aquest sentit, Fernando Portillo, regidor de Cultura, s’ha mostrat satisfet per l’acceptació del taller que venia “per a quedar-se i per a tornar a generar l’ambient i les ganes de fer teatre a Petrer, que ara està una altra vegada molt actiu”, ha assegurat.
El 12 de juny a les 21.00 hores en el Centre Cultural de Petrer, actuarà el grup d’iniciació, format per 10 dels 12 actors i actrius que l’integren, amb la creació “Al meu pati també tendeix Lorca”, una mostra d’escenes de diferents obres de teatre en la qual es filen la comèdia i el drama. La mostra serà gratuïta i en ella es representaran escenes de les obres de Lorca, Sergi Belbel, Francesc Sanguino o Manuel Benito. 
Per part seua, el grup avançat, que compta amb 23 membres, actuarà el 22 de juny a les 20.00 hores amb El Dia de la Pau en el Teatre Cervantes i les entrades es podran adquirir a un preu de 5 €.
L’obra és un espectacle de comèdia amb molt de ritme escrita per Víctor Santos i que es desenvolupa a l’interior d’un col·legi de monges on la celebració del Dia de la Pau es veurà enterbolida per les diferents disputes que tindran lloc. 
Respecte al tancament del curs, Tenés ha afirmat que, a pesar que el taller de teatre finalitza amb aquestes representacions, és molt probable que “el mes de juliol o potser primers de setembre” es realitza algun curs monogràfic més, “que està encara per confirmar”. D’aquesta forma, els alumnes i alumnes podran seguir en actiu fins al mes de setembre, quan s’inicie el nou curs del Taller municipal de Teatre.