El Teatre Arniches d’Alacant, de la mà de l’Institut Valencià de Cultura acull aquest dissabte, 12 de desembre, l’actuació de Joan Miquel Oliver. El concert tindrà lloc a les 20.30 hores.

Aquest músic mallorquí va ser membre fundador de l’aclamat grup Antònia Font, en el qual va participar com a guitarrista, compositor i lletrista de tots els temes. Ara Oliver torna a estar d’enhorabona, ja que acaba d’estrenar el seu nou treball en solitari, ‘Aventures de la nota La’, un dels experiments més valents en l’àmbit de la música pop que posa de manifest un treball ben acabat que va més enllà del que és purament experimental.

Oliver portarà a l’Arniches el seu nou repertori després d’arredonir amb ‘Elektra’ (2018) la seua trilogia de discos que completen ‘Pegasus’ (2015) i  ‘Atlantis’ (2017). Aquests tres discos, que mantenen entre ells una mateixa unitat argumental, han tingut una gran rebuda per part del públic. Amb aquest repertori, Oliver ha triomfat també en la seua carrera en solitari, que l’ha consolidat com un dels noms de referència de l’eclosió del pop en català.

La coordinadora de l’IVC a Alacant, Alicia Garijo ha explicat que “Joan Miquel Oliver és un creador que es caracteritza pel seu sentit de l’humor així com per les referències oníriques i surrealistes en les seues composicions. En aquesta ocasió, recorrerà, a més, a la mitologia per a parlar-nos d’emocions, amb aquesta originalitat que el fa especial en el panorama musical d’aquest moment”.

Les entrades d’aquest espectacle i de tota la programació al Teatre Arniches  es poden trobar en el web de l’Institut Valencià de Cultura <https://ivc.gva.es/val/ivc-val/programacio-ivc/teatre-arniches-d-alacant>.