El Conservatori de Dansa d’Alcoi organitza, un any més amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dansa, la V Gala de Conservatoris. La representació tindrà lloc el dijous 11 d’abril, en el Teatre Calderón a les 19.30 h, amb una durada aproximada de 90 minuts.

Participaran els Centres oficials de titularitat pública de la província d’Alacant, a més del Conservatori Professional de València, el qual se suma per primera vegada per a aquesta ocasió. Per tant, actuaran: Conservatori Professional de Dansa José Espadero d’Alacant, Conservatori Professional de Dansa de València, Conservatori Elemental de Dansa de Benidorm, Conservatori Elemental de Dansa de Sant Vicent del Raspeig i Conservatori Elemental de Dansa d’Alcoi.

En la representació es podrà gaudir de vint-i-dues coreografies de les tres especialitats de dansa que cursen els alumnes en cadascun d’aquests centres, ballet clàssic, dansa espanyola i dansa contemporània. El nombre d’alumnes participants és de 123, dels quals 15 són d’Alacant, 10 de València, 22 de Benidorm, 41 de Sant Vicent del Raspeig i 35 d’Alcoi.

El Conservatori d’Alcoi presenta sis coreografies amb alumnes que cursen des de 4t d’ensenyaments elementals fins al tercer curs d’ampliació d’estudis.