La banda realitzarà un recorregut per la seua discografia durant una actuació que s’emmarca en el cicle ‘Eldenses en el Castelar’ i en la qual participaran antics companys i músics amics
El Teatre Castelar acollirà aquest dissabte, a les 20.00 hores, un concert especial per a commemorar el 20 aniversari del grup de rock eldense Lándevir. La regidora de Cultura, Rosa Vidal, i José Fernando Amat Porta, un dels membres de la mítica banda, han presentat una actuació en la qual Lándevir realitzarà un ampli repàs a la seua discografia.
L’edil de Cultura ha explicat que “aquest concert tanca el mes d’octubre i és un esdeveniment molt especial perquè suposa el retorn del cicle ‘Eldenses en el Castelar’. És la celebració del grup eldense Lándevir, que compta amb una àmplia trajectòria i que ha girat per tota Espanya participant en nombrosos festivals”.
Vidal ha indicat que Lándevir vol celebrar el seu 20 aniversari amb tota la seua família, amb amics i amb tots els eldenses. I ho faran amb un concert en el qual participaran altres músics de renom, que estarà dividit en diferents actes i en el qual hi haurà moltes sorpreses. Convide a tots els amants del bon rock que el dissabte s’acosten al Castelar per a gaudir d’aquest concert”.
Per part seua, José F. Amat Porta ha agraït a l’Ajuntament i especialment a la Regidoria de Cultura per impulsar aquest concert, “un suport que ens ha permés que els preus siguen simbòlics. Portem 20 anys com Lándevir, encara que en la música portem més temps. Ens feia molta il·lusió actuar en el Teatre Castelar, on ja gravem un videoclip, i l’Ajuntament ens ha donat l’oportunitat”.
El bateria de Lándevir ha afirmat que “en aquests 20 anys han passat moltes coses. Hem actuat en bars, però també en festivals tan grans com ‘Llegendes del Rock’, on per cert tornarem a estar l’any vinent. Hem anat creixent a poc a poc fins a arribar a tindre quatre discos i ser coneguts a Espanya i a Mèxic”