El Teatre Castelar oferirà durant el mes d’octubre una programació que inclou representacions teatrals, concerts, sessions de cinema i presentacions literàries, a més de la gal·la Noces d’Or. La programació del present mes va arrancar dissabte passat amb l’obra ‘El Salt de Darwin’, representada per Entrecajas Produccions.

El cinema serà el protagonista els dijous 7 i 14 d’octubre, a les 18.30 hores, amb la projecció de les pel·lícules ‘Elsa & Fred’, de Marcos Carnevale, i ‘Un colp amb estil’, de Zach Bracht. Aquesta projeccions, de caràcter gratuït, formen part del programa ‘Cinema per a Majors’.

El divendres 15, a les 20.30 hores i dins de l’II Cicle Presentacions Literàries Tardor 2021, tindrà lloc la presentació del llibre libro ‘Abre los ojos. Pelis y series para entender el mundo’,  de la periodista eldense Pepa Blanes, cap de secció de cultura en la Cadena Ser. La presentació serà a càrrec de Concha Maestre.

El dissabte 16, a les 12.00 hores, tindrà lloc el Concert ‘Homenatge als nostres Majors’ oferit per la AMCE Santa Cecilia dins de la programació del Mes dels Majors. L’entrada serà gratuïta amb invitació que caldrà retirar en la taquilla del teatre dues hores abans.

El diumenge 17, a les 20.00 hores, arriba el torn del teatre amb la representació de ‘La Llamada’, d’Aitor Juan i Adrián Agulló, a càrrec de Teatrando Produccions. El preu de l’entrada és de 10 euros i l’espectacle és de caràcter benèfic, destinant l’import íntegre de la recaptació a l’Associació de Familiars de Malalts Mentals d’Elda, Petrer i Comarca (AFEM-EPC).

El divendres 22, a les 20.00 hores, se celebrarà la gal·la Noces d’Or, en la qual es retrà homenatge als matrimonis d’Elda que l’any 2020 i en el present celebren 50 anys de convivència en parella. L’entrada a la gala és amb invitació.

Finalment, el dissabte 30, a les 20 hores, la banda de rock eldense Lándevir oferirà un concert especial amb motiu del seu 20 aniversari. Es tracta del concert més especial d’aquest grup d’Elda que reparasará els temes més emblemàtics dels seus quatre discos d’estudis. Comptarà amb artistes convidats i ex-components del grup que pujaran a l’escenari en diferents cançons. El preu de les entrades és de 10 euros (pati de butaques) i 8 euros (amfiteatre) i poden adquirir-se en www.tickentradas.com i en la taquilla del teatre dues hores abans de l’inici del concert.