El regidor de Relacions amb la Universitat, Amado Navalon, al costat de la directora de la Seu Universitària d’Elda, Charo Navalón, i el director de Relacions Institucionals del grup Vectalia, Ezequiel Moltó, ha presentat el Concert de Nadal de l’Orquestra Filharmònica Universitària d’Alacant (OFUA).

Amado Navalón ha destacat que “és un luxe tindre a la filharmònica en el Teatre Castelar”. Per part seua, Ezequiel Moltó ha agraït a l’edil aquesta oportunitat: “És un luxe poder ser ací i patrocinar aquest concert de la Filharmònica de la Universitat d’Alacant”. “Quan se’ns va proposar aquesta iniciativa, vam tindre clar que havia de celebrar-se a Elda. Esperem omplir l’auditori aquest dijous i gaudir de la programació que ha fet la Universitat d’Alacant per a aquestes dates”, ha afegit Moltó.

Charo Navalón ha assegurat que “és el primer concert de Nadal que dóna el tret d’eixida als esdeveniments que s’han preparat per a aquesta dates des de la Universitat d’Alacant”. “La UA es va plantejar en el 2005 un projecte per a crear una orquestra universitària en la qual participaren estudiants de la Universitat i de cicles superiors que ha anat consolidant al llarg del temps. A poc a poc s’ha anat fent buit en la mateixa Universitat i en els municipis amb seu universitària”, ha continuat la directora de la Seu Universitària.

A més, Navalón ha destacat que el director convidat, Osualdo Ferreira, “és el Fundador i Director Artístico de l’Orquestra Filharmònica Portuguesa, que ha estat en nombroses ciutats i que sap traure el millor dels músics”.