El Teatre Castelar represa l’activitat el pròxim 21 de març després del seu tancament com a mesura preventiva per a evitar els contagis per Covid-19 i ho fa amb una interessant programació que inclou concerts i representacions teatrals. La regidora de Cultura, Rosa Vidal, ha donat a conéixer hui una programació amb una àmplia varietat, accessible a tots els públics i amb propostes variades i aptes per a tots els gustos.

La programació arrancarà el pròxim 21 de març, coincidint amb el Dia Mundial de la Poesia, amb ‘Com fa 3.000 anys’, representació en la qual Héctor Alterio oferirà un repertori de poemes de León Felipe amb composicions originals de Luis Merlín, que li acompanyarà a la guitarra.

Rosa Vidal ha explicat que hem volgut que aquest espectacle siga gratuït amb invitació, que es podrà aconseguir a través de ticketentradas, per a facilitar l’accés a la cultura i al teatre a totes les persones, especialment en una situació tan complicada.

El mes de març continuarà el dia 27, Dia Mundial del Teatre, amb un homenatge a David Bowie a càrrec de Shuarma, qui posarà en escena el llegat d’un dels artistes més camaleónicos de la història de la música, repassant a piano, guitarra acústica i elèctrica tota la trajectòria de Bowie durant 90 minuts.

El mes de març es tancarà el dia 31 amb l’Aula de Teatre de la UA, qui arriba al Castelar gràcies a les gestions realitzades des de la Seu Universitària d’Elda, per a posar en cartell ‘Medea’.

La programació continuarà a l’abril amb la comèdia ‘Oques o tots diuen la veritat’ (dia 9), un espectacle amb el qual es fa costat als artistes eldenses; ‘‘Hombres que escriben en habitaciones pequeñas’, con Secun de la Rosa y Angy (día 17); ‘Pixelados’ (dia 25), un espectacle adaptat a la ciutat d’Elda i que parteix de la improvisació; i  ‘Gente que habla sola’ (dia 29), de Juan Luis Mira.

El dia 14 de maig arribarà Pablo Carbonell i Soledad Mayol amb ‘Bablacoche’ y el 22 ‘El Salto de Darwin’; ‘Un bonito cadáver’, tancant el mes de maig el dia 30 amb l’obra ‘‘Donde habitan las estrellas’.

El mes de juny el plat fort de la programació serà María Galiana, qui protagonitzarà el dia 12 ‘Mi pequeña del alma’.

Rosa Vidal ha recordat que totes les representacions es realitzaran complint les mesures de seguretat i higiene preceptives i amb aforament reduït al 50%. Les entrades estaran disponibles a partir de la setmana que vénen a través de la plataforma ticketentradas.