Després de l’èxit de «Hui he sentit, LA CRIDA», amb més de 2.000 espectadors en tota la seua gira, i «Confessions», que va penjar el cartell de “no hi ha entrades” en la seua estrena, divendres que ve 23 de desembre Teatrando Produccions torna als escenaris amb “Escenes de matrimoni” de la mà de la regidoria de Cultura.
A les 21.30, el Teatre Cervantes alçarà el seu teló per a acollir aquesta mítica comèdia amb adaptació escrita i dirigida per Aitor Juan, director de Teatrando Produccions.
Es tracta d’una adaptació que conté tres dels sketches d’aquest mític espectacle televisiu i que interpreten un grup de tres actors i tres actrius donant vida als personatges de la comèdia. Concretament, Denis Ferrández, nova incorporació del grup, representarà el paper d’Alex; Alba Santos, actriu que repeteix amb Teatrando en haver participat com Milagros en “Hui he sentit, la crida” i Paloma en “Confessions”, serà l’encarregada d’interpretar a Carolina, la parella d’Alex. Mario Lorenzo i Pilar Yagüe donaran vida a Roberto i Marina, fent homenatge a aquesta última, la qual va ser interpretada per Silvia Gambino.
Aquest espectacle compta, a més, amb la participació de la consagrada actriu local Pepa Sarrió, que interpreta, precisament, al personatge de “Pepa”, a la qual va donar vida la gran Marisa Porcel i sent José Miguel Rico, l’encarregat d’acompanyar a Pepa interpretant a “Avelino”.
Aitor ha avançat que en l’espectacle “hi haurà alguns toquecillos de Nadal”, assegurant que les persones que assistisquen “gaudiran i tirar-se uns riures abans de les festes de Nadal”.
Les entrades, gratuïtes, ja es poden adquirir a través de la pàgina de l’Ajuntament de Petrer https://petrer.es/events/2022-12-23-teatro-escenas-de-matrinonio/.