Un any més, l’Orquestra Simfònica del Teatre Chapí, sota la direcció de Hilari García Gázquez, oferirà aquest extraordinari concert que posarà el fermall d’or a un any replet de teatre, música i dansa. La cita és el dissabte 28 de desembre a les 19’30 h.

El concert, amb un programa en dues parts, és un clàssic de la programació nadalenca del Teatre Chapí, una cita quasi obligatòria per al públic que espera amb expectació la música preparada per a l’ocasió i les sorpreses i la decoració que cada any ambienten el concert, donant-li un aire marcadament festiu.

La primera part del concert, estarà dedicada a tres grans compositors. S’interpretarà: “Carmen Suite No. 1”, de Bizet, “Espanya”, rapsòdia per a orquestra de Chabrier i “Bolero” de Ravel. Després del descans, sonarà l’obertura de la Gazza borda de Rossini a més dels habituals valsos i polkas de la família Strauss.

En aquests últims dies de l’any, es duen a terme els últims retocs del concert, assajos finals de l’Orquestra i tots els preparatius necessaris perquè aquest concert brille en tota la seua esplendor.

 

“CONCERT DE CAP D’ANY 2019”

ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL TEATRE CHAPÍ

Director: Hilari García Gázquez

DISSABTE 28 DE DESEMBRE DE 2018 A les 19’30 hores.

Duració: 1 hora i 45 minuts aprox. Amb descans

Preus: De 15 € fins a 22 €

Lloc: TEATRE CHAPÍ de Villena