Huí dimarts 4 de setembre a les 19’00 h., sota la direcció de Pedro Ángel López Sánchez, la Banda Municipal de Villena oferirà com és habitual cada any, el concert que antecedeix a les Festes de Moros i Cristians.

El variat programa comptarà amb tres obres d’estrena en la seua primera part: La balada instrumental del compositor villenense Gaspar Ángel Tortosa Urrea titulada “ESTRENA” amb la qual s’obrirà el concert; seguida de “AZCONA”, marxa cristiana de l’autor local Juan Antonio García Gallardo i “NIT DE MAIG” del compositor d’Ontinyent Jorge Ferrero Silvestre. Tancarà aquesta primera part “GLORIOSA” poema simfònic en tres moviments del compositor japonés Yasuhide Ito.

En la segona part s’interpretarà “TENEO” fantasia per a banda de Sául Gómez Soler, seguit de “ANGELS IN THE ARQUITECTURE” del compositor nord-americà Frank Ticheli, obra que comptarà amb la soprano solista Celia García. Tancant el concert s’estrenarà “CANTE A VILLENA” del villenense Antonio Milà, amb les sopranos Celia García i Nerea Samper.

Les entrades per al Concert Extraordinari Dia 4, al preu de 2 €, estan disponibles en els canals habituals, taquilla i Internet. El mateix dia del concert la taquilla s’obrirà a les 18’00 h.

Banda Muncipal de Villena. Foto: Teatro Chapi

Banda Muncipal de Villena. Foto: Teatro Chapi