Després de la paralització al gener de l’activitat escènica a conseqüència de la crisi sanitària, el Teatre Chapí reobrirà les seues portes amb aquesta obra teatral protagonitzada per Miguel Rellán i Secun de la Rosa, dirigida per David Serrano. “Los aspequerosos” està basada en la reeixida novel·la del mateix títol de Santiago Lorenzo, que ha sigut adaptada per a teatre per Jordi Garcelán i Jaume Buixó. La cita és el dissabte 27 de febrer a les 19’00 h.

Manuel, ha ferit a un policia i s’ha donat a la fugida refugiant-se a casa del seu oncle. Desconeixedors de l’abast de la lesió, el seu oncle li aconsella que desaparega i evite així ser capturat i empresonat. Manuel escapa i es refugia en un poble perdut i abandonat, un poble al qual tots dos decideixen batejar com Zarzahuriel. Així arranca la història de Manuel, arquetip de perdedor en les històries de Santiago Lorenzo, un ésser que no ha trobat el seu lloc en el món, que no acaba d’encaixar en una societat cada vegada més estúpida i materialista i que per aqueixes caramboles del destí troba en aqueix poble remot i solitari un lloc on ser feliç, fins que un cap de setmana apareix una família que ho desbaratarà tot.

Una de les novel·les de major èxit dels últims anys “Els fastigosos” arriba ara en la seua versió teatral per a fer les delícies de tots els que no parem de gaudir amb la història dels “Mochufas”. Una comèdia per a riure’ns de nosaltres mateixos, de la nostra vida i de totes aqueixes banalitats que semblen fer feliç a tot urbanita que es pree. Perquè la història d’aquesta peculiar parella és l’àcida crítica a una societat estressada, que no sap gaudir la vida, que viu en una permanent carrera.

Aquesta producció d’Octubre Produccions i el Teatre Espanyol deixarà encantats a tots els fans de la novel·la de Santiago Lorenzo i sorprendrà els que s’acosten a aquesta genial història per primera vegada. L’adaptació de Jordi Galcerán i Jaume Buixó manté tota l’essència de la novel·la, fent vertaders malabarismes lingüístics respectant l’original, la qual cosa permet potenciar més si cap el seu caràcter de comèdia.

El Teatre Chapí reprendrà l’activitat teatral conforme al Decret d’Alcaldia que entra en vigor el 24 de febrer 2021, mantenint totes les mesures sanitàries del pla de contingències de la Covid-19, posant-se a la venda un 33% de l’aforament disponible per a la funció d’aquesta setmana.

LOS ASQUEROSOS. Basat en la novel·la de Santiago Lorenzo

Adaptación: Jordi Garcelán i Jaume Buixó

Adreça: David Serrrano

Amb Miguel Rellán i Secun de la Rosa.

Dissabte 27 de febrer 2021. 19’00 h. (nou horari)

Duració: 1 hora i 30 minuts sense descans

Entrades: 18 €, 16€ i 14 €. Descomptes per a menors de 30 i majors de 65 anys. Aforament reduït 33%.

Més informació: info@teatrochapi.com