Aquesta mateixa setmana es presentava la nova programació del Teatre Chapí amb la qual després de l’aturada patida el mes de març passat, el teatre reprén la seua activitat escènica. El primer espectacle de la nova temporada “ÁUREO” de la companyia UpArte és una proposta circense per a tota mena de públic i que podrà veure’s el dijous 27 d’agost a les 20’30 h.

“ÁUREO”, que formava part de la programació anterior, va haver de ser ajornat amb motiu de la pandèmia i ara es reubica garantint totes les mesures de seguretat dins de la pròpia sala. L’espectacle ha sigut inclòs per la Casa de la Cultura dins del 4t Festival de Circ i Arts Afins Hop !! 2020.

Inspirant-se en la divina proporció i el número pi, Auri pretén submergir-nos en una atmosfera governada per l’harmonia i l’equilibri. Acrobàcies d’un alt nivell tècnic s’executen en un espai en el qual les relacions entre objectes i persones van ser calculades amb precisió i sentit. Res és arbitrari. Auri busca crear en l’espectador un atractiu cap al visual, un contrast entre l’acollidor i la incertesa de cada acrobàcia, cada salt, cada caiguda.

L’accés serà amb invitació numerada en grups de 1, 2, 3 o 4 persones; els interessats hauran de sol·licitar la seua entrada en l’oficina del Teatre de 8 a 14,00 h (tel. 965814750) o en les taquilles del teatre els dies 26 i 27 d’agost de 18,30 a 20,30 h.

ÁUREO de la cia.. UpArte

Espectacle de circ per a tots els públics.

Direcció: Herminio Campillo. Director de tècnica acrobàtica: Vitaliy Motuzka.

Intèrprets: Anjara Moreno, Gisela Segatti, Guimel Amaro, Israel Bernabé, Jesús Fuentes, Rubén Martínez i Óscar Vilas.

TEATRE CHAPÍ de Villena

Dijous 27 d’agost 2020. 20’30 h.

Més informació:

www.ciauparte.es