Es tracta d’un espectacle de circ contemporani que combina tècniques de malabars, manipulació d’objectes, verticals i dansa, coreografiadas amb gran plasticitat geomètrica i sensibilitat harmònica al llarg de tot l’espectacle. La cita el divendres 25 de juny a les 20’00 h.

Fonamentat en una reinterpretació del renaixentista Leonardo DaVinci, Sinergia 3.0 està proposat per a generar una lliure reflexió i interpretació del públic. La música, l’escenografia, i la il·luminació, evolucionen paral·leles durant el xou. De la fusta al metall, de l’acústic a l’electrònic, del natural al complex, de la individualitat a la cohesió… per a trobar la Sinergia. Des d’una mirada conceptual es tracten temes quotidians com l’adaptació i els conflictes personals d’una societat, en general, individualista.

LA COMPANYIA

La companyia Nueveuno està integrada per Jorge Silvestre, Miguel Frutos, Isaac Posac i Josu Monton. Des de la seua fundació en 2014 desenvolupen les seues inquietuds artístiques entorn al circ contemporani. Busquen el seu propi llenguatge escènic, fusionant malabars, coreografia, música, escenografia i il·luminació. El seu primer espectacle Sinergia 3.0. amb una fantàstica crítica, els està portant pels principals teatres i festivals de l’àmbit nacional i internacional.

Teatre Chapí de Villena.

SINERGIA 3.0.

Divendres 25 DE JUNY 2021. 20’00 h. (nou horari)

Preu únic: 3 €.