El Teatre Chapí ha organitzat al costat de Remolí Animacions i la Seu Universitària de Villena, aquest projecte de visites teatralizadas dirigides a escolars en les quals en aquesta ocasió estan participat alumnat de 1r i 2n de Primària i de APADIS. Aquestes jornades es desenvolupen els dies 14 15, 16 i 17 de maig 2019.

Aquest projecte que es clausura hui té com a objectiu donar a conéixer al públic més jove, un dels edificis patrimonials i culturals que té la nostra ciutat. Es tracta d’una activitat lúdica i educativa amb la qual acostar a l’alumnat al Teatre Chapí d’una manera didàctica, diferent i molt divertida.

Des de la seua entrada al Teatre per la porta principal fins a acabar en l’eixida de la “porta d’artistes”, i en grups de 25 i 50 escolars, els més xicotets viuen una experiència original, entretinguda i atrevida, didàctica i participativa, amb la qual descobreixen a diferents personatges molt peculiars, tant de la part artística i escènica, com de l’equip de treball que conforma un teatre i fa que tot l’entramat funcione. Ells condueixen als grups a través dels diferents espais del teatre, fent que el visquen més de prop. Per a gaudir una experiència teatral completa, es representa una xicoteta i divertida versió de “Romeo i Julieta” per part dels actors de Remolí Animacions.

Un dels moments més emocionants per als xicotets visitants, i fins i tot per al professorat, és quan entren a la caixa escènica del Teatre, veient l’escenari per dins, fins i tot participant en el muntatge d’una bambolina.