Aquest divendres 22 de juny, el Teatre Chapi donarà la benvinguda a l’estiu amb un espectacle familiar: EL APARTAMENTO de la companyia Cirk About It. La cita serà a les 20’00 h. en la Plaça del Teatre, amb accés lliure.

Procedents de diferents llocs de la geografia espanyola, els components de la Cia.. Cirk About It, convergeixen en un mateix punt i comparteixen la mateixa passió: el circ. Des de la seua fundació en 2013, han anat creixent de forma imparable. Fruit d’una enorme inquietud artística han sigut reconeguts amb el Premi al Millor Espectacle ‘Circada’ Off 2015, Premi del Públic al Millor Espectacle de Carrer de la Fira de Ciutat Rodrigo 2016, Premi al Millor Espectacle de Circ de el ‘Festival de Circ Haria’ 2016 i Premi FETEN 2017 al Millor Espectacle de Calle.

La proposta que presentaran a Villena, EL APARTAMENTO —circ en el teu saló—, ha sigut Recomanada per la Xarxa de Teatres i Auditoris de Titularitat Pública i en ella el circ és el protagonista absolut i es desenvolupa en l’àmbit del saló de qualsevol llar. Així Cirk About It presenta una situació quotidiana com és la convivència en un apartament per a explicar com la rutina pot trencar-se fàcilment afegint un ingredient que manegen molt bé: el circ. Acrobàcies, salts, ports i equilibris, esguitats amb pinzellades d’humor, mostrant un treball corporal molt visual que atrau a tot tipus de públics.

Cirk About it són : David Tornadijo, Laura Barba i Miguel Molinero.

Si vols gaudir d’un espectacle fresc, no deixes passar l’oportunitat d’aquesta proposta de carrer.

Si coneixes algú al que poguera interessar-li aquesta representació, comparteix el nostre article en xarxes socials. Inclou els nostres hashtags #LOBLANC, #CulturaAmbTu i #CulturaAmbMi #CompartimCulturaAmbTu.

Per a conèixer altres esdeveniments en la zona consulta nostra