El Teatre Chapí rep l’arribada de l’estiu amb circ al carrer

El Teatre Chapí rep l’arribada de l’estiu amb circ al carrer

Aquest divendres 22 de juny, el Teatre Chapi donarà la benvinguda a l’estiu amb un espectacle familiar: EL APARTAMENTO de la companyia Cirk About It. La cita serà a les 20’00 h. en la Plaça del Teatre, amb accés lliure.

Procedents de diferents llocs de la geografia espanyola, els components de la Cia.. Cirk About It, convergeixen en un mateix punt i comparteixen la mateixa passió: el circ. Des de la seua fundació en 2013, han anat creixent de forma imparable. Fruit d’una enorme inquietud artística han sigut reconeguts amb el Premi al Millor Espectacle ‘Circada’ Off 2015, Premi del Públic al Millor Espectacle de Carrer de la Fira de Ciutat Rodrigo 2016, Premi al Millor Espectacle de Circ de el ‘Festival de Circ Haria’ 2016 i Premi FETEN 2017 al Millor Espectacle de Calle.

La proposta que presentaran a Villena, EL APARTAMENTO —circ en el teu saló—, ha sigut Recomanada per la Xarxa de Teatres i Auditoris de Titularitat Pública i en ella el circ és el protagonista absolut i es desenvolupa en l’àmbit del saló de qualsevol llar. Així Cirk About It presenta una situació quotidiana com és la convivència en un apartament per a explicar com la rutina pot trencar-se fàcilment afegint un ingredient que manegen molt bé: el circ. Acrobàcies, salts, ports i equilibris, esguitats amb pinzellades d’humor, mostrant un treball corporal molt visual que atrau a tot tipus de públics.

Cirk About it són : David Tornadijo, Laura Barba i Miguel Molinero.

Si vols gaudir d’un espectacle fresc, no deixes passar l’oportunitat d’aquesta proposta de carrer.

Si coneixes algú al que poguera interessar-li aquesta representació, comparteix el nostre article en xarxes socials. Inclou els nostres hashtags #LOBLANC, #CulturaAmbTu i #CulturaAmbMi #CompartimCulturaAmbTu.

Per a conèixer altres esdeveniments en la zona consulta nostra

 

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X