Sota la direcció artística de Mateo Feijóo, el ballador gadità Eduardo Guerrero ens presenta aquest espectacle amb el qual ha aconseguit la seua maduresa artística. La cita és el dissabte 16 d’octubre a les 19’30 h.

“Sombra efímera” és un procés, un projecte que està viu i d’alguna manera es troba en permanent “construcció”. Així ha sigut definida aquesta proposta integrada pel ballador Eduardo Guerrero, el guitarrista Javier Ibáñez i el cante de Samara Montañez i Manuel Soto.

De la mà de Mateo Feijóo, es dibuixen coreografies que aprofundeixen i generen una immersió de la tradició del flamenc en les arts contemporànies del moviment, de les arts plàstiques i visuals. Integrant-se així en un paisatge simbòlic que es nodreix del potencial oníric simbolitzat pels cossos, els sons i les formes.

Eduardo Guerrero representa l’estètica i la tècnica, el coneixement del clàssic però també el risc de l’avantguarda, és un ballador que reuneix passió pel ball i una creativitat en estat pur. Nascut a Cadis en 1983 amb només sis anys va començar a ballar a l’escola de Carmen Guerrero i es va formar amb Mario Maya, Antonio Canales o Manolo Marín entre altres. És un ballarí total, perquè a més de flamenc ha estudiat dansa contemporània i dansa clàssica, és un creador rupturista que no s’imposa límits.

Sombra efímera és una de les quatre proposta seleccionades pel Teatre Chapí del projecte de Dansa a Escena 2021 del Ministeri de Cultura i la Xarxa Espanyola de Teatres.

SOMBRA EFÍMERA. Eduardo Guerrero

Direcció artística: Mateo Feijóo

Ball: Eduardo Guerrero

Cante: Samara Montañés i Manuel Soto

Guitarra: Javier Ibáñez

Duració: 1 hora i 10 minuts sense descans

Entrades 14 €, 12 € i 10 €. Preus reduïts per a menors de 30 anys, majors de 65 i estudiants de dansa (consultar en taquilla)

Dissabte 16 d’octubre 2021 19’30 hores.

TEATRE CHAPÍ.