L’Institut Valencià de Cultura continua apostant per la programació per a públic familiar, a través del cicle ‘Som Menuts’, de la mà de la companyia Pata Teatro amb l’espectacle ‘Debajo del tejado’ i continua oferint dansa en el marc del festival Abril en Dansa, en aquesta ocasió amb Christine Cloux-Jorge Picó i la seua peça ‘Tout finira bien’. Una oferta que, en paraules de la delegada de l’Institut Valencià de Cultura a Alacant, Alicia Garijo: “És una oportunitat fantàstica per a rematar aquestes dates vacacionals, disfrutant del teatre en família i la dansa en condicions de seguretat”.

El divendres 16 d’abril a les 18.00 hores el públic familiar podrà gaudir d’un nou espectacle dins de la programació ‘Som Menuts’: ‘Debajo del tejado’, de la companyia malaguenya Pata Teatro.

Aquesta comèdia narra les històries que succeeixen a les cases d’un edifici. Diferents personatges amb vivències distintes, però amb un element comú: tots estan davall la mateixa teulada. Un espectacle que ens recorda que la quotidianitat, el que ens passa dia a dia, pot ser realment extraordinària.

Macarena Pérez Bravo i Carlos Cuadros donen vida als personatges d’aquest espectacle escrit per la mateixa Macarena Pérez i Josemi Rodríguez, el qual, a més, signa la direcció.

‘Debajo del tejado’ compta amb nombrosos premis i reconeixements com el Premi FETEN 2020 a la millor autoria o el Premi ATENEO de Teatro 2018 al millor espectacle infantil.

El dissabte 17 d’abril a les 20.00 hores, la dansa torna a l’escenari de l’Arniches de la mà de Christine Cloux-Jorge Picó amb la producció ‘Tout finira bien’.

Ambdós creadors acumulen una llarga trajectòria artística i gaudeixen d’un reconeixement professional en les seues respectives disciplines, avalat per nombroses produccions, exhibicions, col·laboracions i premis.

Christine Cloux és una coreògrafa i intèrpret amb més de 30 anys d’experiència en companyies de dansa clàssica i contemporània; Premi de les Arts Escèniques de la Generalitat Valenciana a millor intèrpret i millor espectacle de dansa i premi del públic i millor intèrpret en el Certamen Internacional 9Masdanza. Per la seua banda, Jorge Picó va estudiar amb Jacques Lecoq. Ha dirigit en el Théâtre Rond Point de París, el Teatre Nacional de Catalunya, el Teatre Lliure i el Bats Theatre de Nova Zelanda, entre altres. Premi Max de Teatre el 2010.

‘Tout finira bien’ és un espectacle de dansa amb una sòlida estructura dramatúrgica que aborda el tema de la maduresa de la dona dins del codificat món del ball professional. Tot això, vestit amb la música d’Oscar Roig, Vivaldi i Bach.

Entrades a la venda en:

‘Debajo del tejado’:

https://www.instanticket.es/#/ver-recinto/ARNICHES@Janto_SAB

‘Tout finira bien’:

https://www.instanticket.es/#/ver-recinto/ARNICHES@Janto_SAB