El teatre i els llibres protagonitzen l’agenda cultural d’aquesta setmana en la Casa de Cultura de Villena

El teatre i els llibres protagonitzen l’agenda cultural d’aquesta setmana en la Casa de Cultura de Villena

La Casa de la Cultura acollirà aquesta setmana el Stand Up “PepitaiMariua”, de la coneguda presentadora de TV, María Juan que s’ofereix dins del cicle 8 Cultura i Dona.

El divendres 14, de la mà del festival Llegendes del Rock, es presenta en la nostra ciutat el llibre “50 anys de radi i rock” del llegendari locutor, cantant, productor musical i icona del rock espanyol Mariskal Romero, serà a les 20:00 hores en la sala d’exposicions de la primera planta de la Kakv.

Just una hora després en el saló d’actes es durà a terme l’últim lliurament del cicle “8 Cultura i Dona” d’enguany. A les 21:00 hores pujaran a l’escenari María Juan i Pepa Casas, per a presentar-nos el seu primer espectacle conjunt titulat #PepaiMariuan, María Juan és actriu, pallassa i monologuista, una autèntica xou-woman que fa de tot: presenta programes de televisió, és actriu, monologuista i el que se li pose per davant. La castellonenca Pepa Cases és ballarina, cantautora, actriu i una comunicadora inigualable. L’entrada a aquesta activitat és gratuïta amb invitació, que pot arreplegar-se en les oficines de la Kakv, o en el portal www.ticketea.com.

Pregó de Nadal

Com és habitual des de fa dècades, el dissabte posterior al pont de la Constitució es duu a terme el pregó de Nadal, enguany serà a càrrec del President de l’Associació de Comerciants, D. Jorge García Ferre. L’acte comptarà amb l’actuació musical de la OSVI (Orquestra Simfònica de Villena). El pregó es durà a terme a les 19:30 hores i l’accés és gratuït.

Com va nàixer Pinotxo?

El diumenge teatre per a tota la família amb l’obra “Somiant a Pinotxo” que serà a càrrec de la companyia La Tartana Teatre. Aquest grup madrileny compta amb més quaranta anys d’experiència en el teatre d’actors i objectes, a Villena hem pogut gaudir de varis dels seus espectacles: “Hansel i Gretel”, “El lladre de Somnis” i “El Racó de les Titelles”. “Somiant a Pinotxo” ens explica la història de Gepeto, un vell fogonero que viu en les calderes d’un vell vaixell de vapor, envoltat de troncs la destinació dels quals és el foc, excepte un d’ells que es convertirà, gràcies a les mans de Gepeto en un personatge de conte. L’obra es representarà a les 18:00 hores, les entrades poden adquirir-se en la Casa de la Cultura i en ticketea.

La Bayaderé un clàssic del ballet

Dilluns que ve 17, a les 20:15 es projecta la funció que el Royal Ballet va representar el passat 13 de novembre en la Royal Òpera House de Londres. La Balladere és una coreografia del segle XIX de Marius Petipa, amb música de Ludwig Minkus, reinterpretada per la prestigiosa Natalia Makarova. Les entrades d’aquesta projecció ja es troben a la venda.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X