Aquest dissabte 10 d’abril, a les 19 h, la companyia alacantina Maror Produccions estrena l’obra guanyadora de la III Residència de Producció Teatral José Estruch, ‘La langosta no se ha posado’. El text, de Francisco Javier Suárez Lema, serà posat en escena per primera vegada sota la direcció d’Iván Jiménez. L’obra està protagonitzada per Mila García, Diego Juan, Tomàs Mestre i Elena Candela.

‘La langosta no se ha posado’ és un thriller còmic, delirant i una miqueta absurd, però amb un fons existencialista que no deixa indiferent. L’obra, segons el seu director, “és quasi magnètica, d’una qualitat literària més que notable i amb una base filosòfica que aprofundeix en l’arrel de l’ànima humana”.

Tot passa en un avió, en un futur no gaire llunyà. Un pilot que sembla humà, però que en realitat és un robot, “la presidenta” i un home i una dona que són el personal d’aborde. “Noves fitxes en el tauler d’un futur distòpic, però amb els mateixos enigmes de hui: la mort, la fe, la culpa; la complexitat de l’ésser humà; la mentida com a arma de supervivència. Una obra pròxima al thriller psicològic amb la comèdia palpitant de manera constant. El que passa en aqueix avió mostra el que som i el que podem arribar a ser”, apunta Iván Jiménez.

Per part seua, la subdirectora del Teatre Principal, María Dolores Padilla ha manifestat la seua satisfacció per l’estrena de “La llagosta no s’ha posat”, un muntatge amb potencial recorregut més enllà de la nostra Residència, amb integrants alacantins de reconegut prestigi, amb sòlides trajectòries en la direcció i la interpretació teatral i un disseny de producció impecable.

La langosta no se ha posado és una proposta teatral de ciència-ficció amb un codi quasi cinematogràfic. En paraules del seu director, “la banda sonora original, molt homogènia però, al mateix temps, diferent per a cada escena, ajudarà molt al fet que l’espectador entre en la funció i no isca”. La finalitat, segons Iván Jiménez, és que “el públic puga reflexionar sobre la vida, sobre la mort o sobre la humanitat i, alhora, passar una estona divertida i desconcertant”.

RECORDEM QUE S’HA AVANÇAT L’ESPECTACLE A les 19 H!!

PREU

Pati i Club: 15€

Llotja correguda: 12€

Amfiteatre: 10€

DESCOMPTES

25% +65 anys

25% -25 anys

50% Estudiants de Teatre(ET)

30% Estudiants universitaris(O)

15% aturats

Més informació i entrades en https://www.teatroprincipaldealicante.com