Aquest dimarts 7 de desembre a les 18:30h, Món Imaginarius presenta “RAPUNZEL EL MUSICAL”. L’obra està dirigida per Rubén Yuste i la producció és a càrrec de Rosana Navarro. Elena Lacal i Sergio Romero donen vida a Rapunzel i al príncep Valiant.
Rapunzel viu en una torre oculta en el bosc encantat. Allí la va portar la seua mare per a protegir-la de la poderosa Bruixa Agredisca. Envoltada de Goblin el Elfo, Brady l’Home Camaleó i Eygon el Drac de la Torre haurà d’esperar que arribe el seu gran dia. En complir la majoria d’edat podrà eixir de la Torre i ser proclamada princesa del regne. Tot es complica quan Agredisca esclavitza a tot el regne i descobreix on està amagada Rapunzel. Brady haurà de buscar al Príncep Valiant perquè els ajude a protegir-la i així poder salvar el regne de la malvada i poderosa Bruixa.
PREUS
Pati i Club: 15€
Llotja correguda: 12€
Amfiteatre: 10€

Aquest dimecres 8 de desembre a les 18:30h i a les 21:30h, Mayumana presenta “CURRENTS”, un espectacle immensament sofisticat que utilitza recursos de teatre, dansa, música, clown, manyaga i percussió.
“Currents” és una obra fundada i creada per Boaz Berman, qui a més d’encarregar-se de la direcció artística d’aquesta, compon la banda sonora al costat de Dan Keenan. Els vídeos projectats són treball de Visual Data, i en el repartiment compten amb grans artistes com Tayla-Jade Bedser, Tal Levy, Saggie Gorfung, Omir Fils, Daniel Azoulay, Rent Rotem-*Kagan, May Alfi i Omer Lavi.
L’espectacle combina una extraordinària varietat d’elements, com els instruments musicals construïts especialment per al xou, als quals acompanya una producció tècnica de gran envergadura; el xou compta amb l’última tecnologia en pantalles LED, portades des de Las Vegas.
“Currents” està basat en la batalla creativa que van portar Nikola Tesla i Thomas Alva Edison per a la invenció de formes modernes d’electricitat. Un moment de la història en el qual l’energia elèctrica encara estava en un punt intermedi entre màgia i ciència. Mayumana ens deixa el missatge que la creativitat sorgeix en posar en moviment les nostres pròpies fonts energètiques. Els nostres cossos i ànimes es mouen amb energia, les sinapsis són, de fet, impulsos elèctrics. Els corrents d’aigua i electricitat flueixen. Tot és moviment i les ones sonores s’interpreten en el cos amb la dansa, amb els ritmes i patrons donats pel cor.
Tots portem dins una melodia, cadascun en la seua palpitar, i si sentim que no la tenim, cal continuar exercitant i descobrir-la, millor encara si és en grup.
PREUS
Pati i Club: 35€
Llotja correguda: 30€
Amfiteatre: 25€

Aquest dijous 9 de desembre a les 20:30h “Montserrat Martí i Els Xics del Cor” arriba al Principal de la mà d’Animacions Brotons. Tot un homenatge a Montserrat Caballé, dirigit per Nicolás Porte. Al piano, Landry Chosson s’encarregarà que la vetlada siga de somni.
Gaudirem de les cançons més emblemàtiques d’aquesta llegenda de la música, de la mà de la seua filla, Montserrat Martí Caballé i “Els Xics del Cor”. Un concert únic en el qual s’uneix el llegat de la Diva a través de la seua filla i la frescor i la màgia en les veus de l’aclamada coral.
PREUS
Pati i Club: 38€
Llotja correguda: 28€
Amfiteatre: 18€

Aquest divendres 10 de desembre a les 20:30h la Companyia Lírica Alacantina porta la Zarzuela “La Rosa del Safrà” al Teatre Principal en la IV Residència Lírica “Maestro Chapí”. Aquesta Sarsuela en dos actes amb llibret de Federico Romero i Guillermo Fernández-Shaw està dirigida per Juanma Cifuentes, la direcció musical és a càrrec de Christian A. Lindsey, la música a càrrec de Jacinto Guerrero i José María Morán Berruti dirigeix l’escenografia.
A l’Espanya de la postguerra, una dona, Sagrari (interpretada per Ascensión Padilla) decideix fer-se càrrec de la finca on es va criar. Famílies com la seua han quedat destruïdes sota el fred i dur jou de la guerra. L’arribada de Juan Pedro (Javier Rubio) a la finca no suposa cap inconvenient fins que aquest es fixa en Catalina (Mari Carmen Yelo/*Dolaura Hernández), una de les treballadores. Això encongeix el cor de Sagrari, però la seua nodrissa donarà amb la solució a la seua desgràcia.
No et perdes aquesta immersiva experiència.
PREUS
Pati i Club: 30€
Llotja correguda: 25€
Amfiteatre: 15€

Aquest dissabte 11 de desembre a les 20h i el diumenge 12 de desembre a les 18h el Teatre Principal presenta “Assassins Tots”, de Jordi Sánchez i Pep Anton Gómez. Es tracta d’una producció de Arequipa Produccions i Pentación Espectacles, protagonitzada per Carlos Sobera, Neus Asensi, Elisa Matilla i Ángel Pardo.
Manolo se sent deprimit perquè li fan el buit en el treball, i la seua dona, Loli, cansada de veure’l plorar per les cantonades, decideix que cal passar a l’acció.
Pepe i Diana, els seus millors amics, descobreixen que la mare de Pepe té un nou nuvi que pretén robar-los fins a l’últim cèntim (o això pensen ells) i decideixen passar a l’acció.
Quan les dues parelles queden per a sopar, ràpidament apareixen totes les ràbies, les pors i les misèries que els portaran sens dubte, a passar a l’acció.
PREUS DESCOMPTES
Pati i Club: 25€ 25% +65 anys.
Llotja correguda: 20€ 25% -25 anys.
Amfiteatre: 15€ 15% Aturats.

Aquest dimarts 14 de novembre a les 20.30 el Teatre Principal té el plaer de presentar “El Trencanous” de Pyotr Ilich Tchaikovsky, de la companyia State Ballet of Geòrgia. L’adaptació coreogràfica és a càrrec de Alexei Fedeechev, i la direcció artística de Nina Ananishasvili. Ha sigut presentada a Espanya per J. Testi Tallada.
El Ballet Trencanous, és possiblement el clàssic nadalenc més conegut des de la seua estrena en el Mariinsky de St. Petersburg en 1892. La història deriva d’una adaptació que Alejandro Dumas (pare) fera del text d’Hoffmann, “El Trencanous i el Rei dels ratolins”. La meravellosa música de P. Tchaikovski en combinació amb l’elegant coreografia de L. Ivanov-A. Fedeechev i la magnífica interpretació del STATE BALLET OF GEÒRGIA converteix aquest ballet en un títol imprescindible per a tots els amants de la dansa.
PREUS DESCOMPTES
Pati i Club: 45€ 20% Estudiants de dansa (E)
Llotja correguda: 35€
Amfiteatre: 25€

Informació i entrades: www.teatroprincipaldealicante.com