Per primera vegada el Teatre Principal d’Alacant s’apunta a l’esdeveniment comercial de la tardor, el Back Friday. L’oferta del Principal per a aquest esdeveniment global és doble.

30% de descompte per a la funció “Crim i Teló” del divendres 29 de novembre i Pack Cangur: “Pagagnini2 + Entrada Cangur 12 € el dissabte 30 de novembre.

LA COMÈDIA MUSICAL MÉS BOJA Al PREU MÉS DIVERTIT.

Descompte del 30% en les entrades de Pati per a l’espectacle “Crim i Teló” de Ron Lalá el divendres 29 de novembre a les 20.30 h.

“Crim i Teló” és una de les produccions millor valorades per la crítica nacional. La prestigiosa companyia Ron Lalá que dirigeix Iaio Càceres torna al Principal amb un dels espectacles més divertits de la temporada. La crítica ha dit:

“Vi espumós, etiqueta negra. Ron Lalá salta de nou sense xarxa: ‘Crim i teló’ és un encreuament entre sàtira, sèrie negra futurista i homenatge a l’escena” .

(El País)

‘Crim i Teló’ – Ron Lalá, humor crític del bo amb el seu nou espectacle.

(Espectáculosbcn.com)

Crim i teló»: La imperfecció d’uns genis.

(La Razón)

“Crim i teló”, de Ron Lalá, és una apoteòsica celebració de l’art i la cultura.

(Culturaesmás.com)

El públic serà còmplice i testimonis d’un “articidio” en primer grau. Té dret a riure, plorar, emocionar-se, taral·larejar les cançons i no revelar a ningú el final de Crim i telón.el Teatre ha mort i el detectiu Noir ha de descobrir a l’assassí abans que l’Agència Anti Art revele el secret del seu fosc passat. Per a això recorrerà la història del Teatre a la recerca de veritats ocultes mentre una xarxa de misteriosos personatges conspiren en l’ombra…Un homenatge al teatre universal amb forma de thriller de gènere negre, ambientat en un pròxim futur en què les arts estan prohibides. Una investigació a contrarellotge en què l’assassí podria ser qualsevol. Fins i tot vostés, senyors espectadors.

Amb aquesta carta de presentació arriba “Crim i Teló al Teatre Principal d’Alacant en el Black Friday. La guinda perfecta per al qual s’ha convertit en el dia anual de les compres i el tret d’eixida al Nadal.

ELS XIQUETS ET PORTEN Al TEATRE!

La segona promoció especial és una picada d’ullet a les famílies. Es tracta d’un Pack Cangur per al dissabte 30 de novembre, amb la funció “Pagagnini 2” de la companyia Yllana i el Taller de Dansa per a xiquets en El Principalito. Entrada “Pagagnini 2” en Amfiteatre + Entrada Cangur per 12 €. Aquesta promoció està activa per a venda en la Taquilla del Teatre Principal i venda telefònica (965 203 100) .

Després de 12 anys de gira ininterrompuda per tot el planeta i diverses temporades d’èxit en nombroses ciutats, «Pagagnini» dóna pas a «Pagagnini 2». Un espectacle còmic musical que farà les delícies dels afeccionats a Yllana, però també a la música clàssica, al rock, al pop o a una infinitat de gèneres musicals. Un divertidíssim xou per a tots els públics.

I mentre els xiquets gaudiran d’un divertit taller de dansa impartit per la International Danse School “Dansa Creativa” en el qual els xicotets tindran el seu primer contacte amb la dansa a través del joc i la imaginació.