Després del concert del divendres de la banda alacantina Mailers & Classic Sextet arriben al Teatre Principal d’Alacant les últimes funcions teatrals, Eloísa está debajo de un almendro y Las Aventuras de Tom Sawyer, que baixaran el teló de la temporada tardor hivern 2018/19.

El dissabte 26 a les 20 hores, el dramaturg madrileny Ramón Paso ens presenta la seua versió de Eloísa està davall d’un ametler l’autoria original del qual pertany a Enrique Jardiel Poncela. L’obra està dirigida per Mariano de Paco Serrano, Acadèmic fundador de l’Acadèmia de les Arts Escèniques d’Espanya, i compta amb un ampli repartiment: la valenciana Carmela Llorent, Ana Azorín, Guillermo López-Acosta, Fernando Huesca, David Bueno, Mario Martín, Cristina Gallego, Soledad Mallol, Andrés Requejo i Fermí Herrero.

Eloísa está debajo de un almendro

Eloísa está debajo de un almendro

Eloísa está debajo de un almendro conta la història de Mariana i Fernando un matrimoni enamorat les famílies del qual estan boges, unides i enfrontades per un crim del passat. Ella estima d’ell tot el que té de misteri i ell la mestressa perquè està convençut que és la clau del misteri del que passa a la seua casa. Eloísa està davall d’un ametler és el cim de l’humor i del teatre de Jardiel Poncela.

El diumenge 27 a les 18 hores, arriba al Principal Las Aventuras de Tom Sawyer, un emotiu i divertit viatge a la recerca de l’amistat i la llibertat. Un pacte de sang entre el xiquet que vam ser i el que no deixarem mai de ser. Una funció familiar amb música en directe, en la qual gaudiran tant els adults com els més xicotets de la casa.

Les Aventures de T. Sawyer, compta amb una autoria original de María Cárdenas, valenciana d’adopció i premi Max com a autora revelació en 2017, i Xavo Giménez qui també dirigeix i actua en aquesta producció teatral. A més, la funció compta amb un ampli repartiment: Neus Alborch, Robert de la Font, Verónica Andrés, Victoria Salvador, Juli Cantó, Leo de Bari, Carlos Amador, Merce Tienda i Xavo Giménez.

 

ESPECTACLE: ELOÍSA ESTÁ DEBAJO DE UN ALMENDRO

Dissabte 26 de gener – 20 h

PREUS:

Pati i Butaca Club: 25 €

Llotja correguda: 18 €

Amfiteatre: 12 €

ESPECTACLE: LAS AVENTURAS DE TOM SAWYER

Diumenge 27 de gener – 18 h

PREUS:

Pati i Butaca Club: 15 €

Llotja correguda: 12 €

Amfiteatre: 10 €

VENDA D’ENTRADES: www.teatroprincipaldealicante.com i en taquilla de 12 a 14 h i 17 a 21 h