El Teatre Principal d’Alacant ofereix al públic una promoció especial pel Black Friday. Del 21 al 25 de novembre hi haurà un 2×1 en les entrades per a veure «Decadencia» divendres que ve 2 de desembre a les 20:30h.
Berkoff, decadència, i a ballar. Ella i ell. I l’altre. I una altra. O són ells mateixos i altres al temps? Subvertits en un joc transvestit de personalitats obscenes i malaltes, impertinents i promíscues. Ells, depredadors i decadents: El ball de l’erotisme sexualizante i aristocràtic. El pou de l’esnobisme. El viacrucis laic de la cosa de no res ofensiva i dominadora.
Ella. Ell. La grotesca festa del ball sincopado de la desnaturalització de comportaments d’una classe tal vegada dominadora, elegant i condemnada A la desaparició? o A la imposició? Dues ànimes nervioses, jugant al satànic o humà o diví joc de la seducció, l’horror, la humiliació, el ball somàtic elegant o terrorífic, el ronroneo que fa olor de procacitat.
PREUS
Pati i Club: 25€
Llotja correguda: 18€
Amfiteatre: 12€


D’altra banda, el Teatre Principal decideix afegir una nova sessió per a veure al Ballet de Cuba, Laura Alonso en “El llac dels cignes” el pròxim 14 de desembre a les 20:30h. Aquesta nova sessió permetrà que més públic puga gaudir d’aquest mític ballet.
PREU
Pati i club 45 €
Llotja correguda 35 €
Amfiteatre 25 €
DESCOMPTE
20% Estudiants de dansa