El Teatre Principal llança una promoció especial pel Black Friday

El Teatre Principal llança una promoció especial pel Black Friday

El Teatre Principal d’Alacant ofereix al públic una promoció especial pel Black Friday. Del 21 al 25 de novembre hi haurà un 2×1 en les entrades per a veure «Decadencia» divendres que ve 2 de desembre a les 20:30h.
Berkoff, decadència, i a ballar. Ella i ell. I l’altre. I una altra. O són ells mateixos i altres al temps? Subvertits en un joc transvestit de personalitats obscenes i malaltes, impertinents i promíscues. Ells, depredadors i decadents: El ball de l’erotisme sexualizante i aristocràtic. El pou de l’esnobisme. El viacrucis laic de la cosa de no res ofensiva i dominadora.
Ella. Ell. La grotesca festa del ball sincopado de la desnaturalització de comportaments d’una classe tal vegada dominadora, elegant i condemnada A la desaparició? o A la imposició? Dues ànimes nervioses, jugant al satànic o humà o diví joc de la seducció, l’horror, la humiliació, el ball somàtic elegant o terrorífic, el ronroneo que fa olor de procacitat.
PREUS
Pati i Club: 25€
Llotja correguda: 18€
Amfiteatre: 12€


D’altra banda, el Teatre Principal decideix afegir una nova sessió per a veure al Ballet de Cuba, Laura Alonso en “El llac dels cignes” el pròxim 14 de desembre a les 20:30h. Aquesta nova sessió permetrà que més públic puga gaudir d’aquest mític ballet.
PREU
Pati i club 45 €
Llotja correguda 35 €
Amfiteatre 25 €
DESCOMPTE
20% Estudiants de dansa

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X