Com és habitual en aquestes dates nadalenques, el Teatre Chapí prepara ja la benvinguda al 2022 amb el seu Concert d’Any Nou a càrrec de l’Orquestra Simfònica del Teatre Chapí, sota la direcció de Hilari Gar-cia. Gázquez. La cita és el dissabte 1 de gener a les 19’30 h.

El concert que manté la seua estructura habitual amb un programa divi-*dido en dues parts, és un clàssic de la programació nadalenca del Tea-*tro Chapí, una cita quasi obligatòria per al públic que espera amb expectació la música preparada per a l’ocasió, la decoració i les sorpreses que amenitzen i ambienten cada any el concert, i que li confereixen un aire marcadament festiu.

La primera part del concert, estarà dedicada a Txaikovski (Capritx italià Op. 45) i a Rossini (obertura de Guillermo Tell). La segona parell-et menge és habitual s’interpretaran diverses polkas i valsos de Johann Strauss II.

Durant aquests últims dies de l’any, s’estan realitzant els ajustos finals del concert, assajos de l’Orquestra i tots els preparatius necesa-*rios. A causa de les circumstàncies sanitàries, es continuen prenent les medi-dones de seguretat oportunes per a l’Orquestra i per al públic; a més l’aforament es manté en l’establit en aquests moments del 75%. En definitiva, tot el necessari per a aconseguir un concert segur i que no perda la seua habitual esplendor.

“CONCERT D’ANY NOU 2022”

Director: Hilari García Gázquez

ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL TEATRE CHAPÍ

Dissabte 1 gener 2022. 19’30 h.

Duració: 1 hora i 45 minuts (amb descans)

Entrades: de 15 € fins a 22 €. (Preus reduïts per a Menors de 30 i Majors de 65 anys: 12 € -només en amfiteatre-).