L’Institut Municipal de Cultura “Joaquín Chapaprieta” informa que aquest pròxim dissabte, 31 d’octubre, a les 20.00 hores, el teatre Municipal de Torrevieja acollirà l’espectacle musical i humorístic PaGAGnini, que Yllana coprodueix al costat de Ara Malikian. Un quartet que compta amb nombrosos reconeixements nacionals i internacionals com el Premi Max de les Arts Escèniques 2019 al Millor Espectacle Musical per “The Opera Bojos”, el Premi al Millor Espectacle per “Muu!2” en el Festival Internacional de Teatre Familiar de Guangzhou (la Xina) en 2018, o la Clau de la Ciutat de Caracas per “The Primitals” 2017.

A través del virtuosisme de quatre grans músics, PaGAGnini repassa alguns moments cim de la música clàssica fusionats amb altres estils musicals, aconseguint un divertit i sorprenent Faces-Concert, amb el qual es pretén reinventar la manera de concebre un recital, arribant al gran públic que descobrirà en els passatges musicals una mirada diferent.

Les entrades es troben a la venda a un preu de 10 euros en entradasatualcance.com i en Correus, i un 10% es reservarà per a la venda en taquilla el mateix dia de l’actuació, dues hores abans de l’esdeveniment.

Abans, durant i després de l’actuació es contemplen totes les mesures higièniques i sanitàries contra la COVID-19.

El Instituto Municipal de Cultura “Joaquín Chapaprieta” informa que este próximo sábado, 31 de octubre, a las 20:00 horas, el teatro Municipal de Torrevieja acogerá el espectáculo musical y humorístico PaGAGnini, que Yllana coproduce junto a Ara Malikian. Un cuarteto que cuenta con numerosos reconocimientos nacionales e internacionales como el Premio Max de las Artes Escénicas 2019 al Mejor Espectáculo Musical por “The Opera Locos”, el Premio al Mejor Espectáculo por “¡Muu!2” en el Festival Internacional de Teatro Familiar de Guangzhou (China) en 2018, o la Llave de la Ciudad de Caracas por “The Primitals” 2017.

A través del virtuosismo de cuatro grandes músicos, PaGAGnini repasa algunos momentos cumbre de la música clásica fusionados con otros estilos musicales, consiguiendo un divertido y sorprendente Des-Concierto, con el que se pretende reinventar la manera de concebir un recital, llegando al gran público que descubrirá en los pasajes musicales una mirada diferente.

Las entradas se encuentran a la venta a un precio de 10 euros en entradasatualcance.com y en Correos, y un 10% se reservará para la venta en taquilla el mismo día de la actuación, dos horas antes del evento.

Antes, durante y después de la actuación se contemplan todas las medidas higiénicas y sanitarias contra la COVID-19.