Qui no ha somiat alguna vegada amb canviar el passat… Partint d’aquesta premissa, el dramaturg i director Félix Estaire ha creat una comèdia “unisex” en la qual la màgia del teatre fa possible l’impossible. Encara que per a això també s’ha valgut de tres grans actors —Camila Viyuela, Silvia de Pé i Ángel Ruiz— que donen vida als germans protagonistes d’aquesta divertida i rocambolesca història. La cita és el dissabte 24 d’octubre a les 19’30 h.

Qui no ha fantasiat alguna vegada amb viatjar en el temps? Què ocorreria si un dia compràrem unes pastillitas en l’herbolari i en prendre-les viatjàrem al passat per a poder canviar-lo? Aquestes preguntes li les realitzen els nostres protagonistes, que apesarats per la mort d’un ser estimat, busquen un present millor del que els ha tocat viure i per a això pensen que la clau està a viatjar al passat i actuar de manera diferent.

Estem davant una obra molt nova, estrenada aquesta mateixa temporada, en aparença còmica, de base fictícia, però en la qual el dramàtic conviu amb l’existencial. El seu director, ha jugat amb els temps físics i teatrals, s’ha atrevit a trencar el continu “espaitemps” sense mesurar les conseqüències, i ens ha convidat a realitzar una reflexió, revestida de comèdia, sobre el passat i el present en les nostres vides, en modelar la trama amb girs inesperats i proposar un final… que no revelarem ací.

Amb un elenc molt bé compenetrado, important en qualsevol muntatge teatral i en aquest, totalment fonamental, el seu autor, Félix Estaire, al costat de Silvia de Pé, Camila Viyuela i Ángel Ruiz, formen un quartet sòlid en el qual sobreïx el bon fer dels actors que són capaços d’intercanviar els seus papers a demanda del públic, motiu pel qual la comèdia porta el subtítol de “unisex”.

Silvia de Pé porta a la seua esquena més de cinquanta papers teatrals, a més del cinema i la televisió, Camila Viyuela ha format part de diverses sèries televisives i va ser una de les protagonistes de la versió cinematogràfica de Toc Toc i Ángel Ruiz, conegut pel públic del Chapí pel seu paper protagonista en Miguel de Molina al desnudo, configuren un repartiment excel·lent per a aquesta funció que sorprendrà gratament per la seua frescor i originalitat.

TEATRE CHAPÍ DE VILLENA

Dissabte 24 d’octubre 2020. 19’30 H.

“El tiempo todo locura” de Félix Estaire

Direcció: Félix Estaire

Intèrpret: Verónica de Pé, Camila Viyuela i Ángel Ruiz.

Preus: Entrades des de 14 €. Preus reduïts per a menors de 30 i majors de 65 anys.