La regidora de Turisme, Belén Alvarado, ha anunciat l’arribada de tren de la primavera a la ciutat.

“Ara és molt bon temps perquè, tant majors com xiquets, gaudisquen de les cançons que els prepararem, es munten al tren turístic i coneguen Elda”, ha assenyalat l’edil de Turisme.

D’aquesta forma els interessats podran recórrer els carrers d’Elda pel preu de 2 euros durant el cap de setmana del 3 al 5 de maig.

L’eixida i arribada estarà en l’Avinguda José Martínez González, número 23 – 25 (Gran Avinguda), en la parada d’autobús situada al costat de Sportium i al centre clínic Essència.

Així mateix els horaris són els següents:

El divendres 3, de 18 a 21 hores; el dissabte 4, d’11 a 14 i de 17 a 21; i el diumenge 5, d’11 a 14 i de 18 a 21.

D’altra banda, Alvarado ha recordat que aquest cap de setmana “està replet d’activitats turístiques”, de les quals “aquest tren és una d’elles” i ha animat a tothom a participar i a apuntar-se en les diferents ofertes d’oci que la regidoria ofereix.

Així, el 4 de maig, a les 12.30 hores, el Museu del Calçat acull l’activitat ‘Cenicielda’ en la qual es relata la història de les peces exposades en el museu. Aquest mateix dia també té lloc el ‘Dia 37’, experiència basada en el shopping. També, el dissabte es realitza la visita teatralizada ‘Idella sota una estrela’ a les 21 hores al carrer Sant Roque, 41.

D’altra banda, el 5 de maig el jaciment del Monastil acull la representació ‘Aquells que ací van viure’.