El Espai Cultural Escoles Velles de l’Alfàs del Pi acull aquest dimecres 18 de setembre la presentació del lliure ‘Notes, articles, entrevistes i viatges’, del trobador cubà Vicente Feliu, qui farà a continuació un concert acompanyat pels músics Rubén Suárez, de Xile, i César Ruano, d’Alacant.

Vicente Feliu va fundar la Nova Trova Cubana al costat de Silvio Rodríguez, Sara González, Pablo Milanés i Noel Nicolás, entre altres. El cantautor repassarà la seua carrera musical en aquest acte organitzat per l’Associació Valenciana d’Amistat amb Cuba José Martí, en col·laboració amb la regidoria de Cultura de l’Alfàs.

L’obra de Vicente Feliu és molt extensa. A més de tindre set discos publicats, ha compost música per a obres de teatre, televisió i espectacles i ha col·laborat en programes culturals com a assistent de direcció i director musical. El trobador ha actuat en més de 20 països dels continents americà, europeu i africà. Actualment dirigeix el centre cultural Canto de Tots, que promou trobades i intercanvis entre els països d’Iberoamèrica.

Feliu és un trobador compromés amb les causes justes, no solament a través de la música i la seua lletra, sinó també amb el seu activisme. Per la seua obra ha rebut nombrosos premis i reconeixements a Cuba i fora de l’illa.

El concert de l’Alfàs forma part d’una gira estatal que portarà al trobador cubà per València, Madrid i Andalusia. L’acte arrancarà a les 19 hores i està obert a la participació de tota la ciutadania. L’entrada és gratuïta. Des de la regidoria de Cultura s’anima a assistir a tots els amants de la música cubana, ja que es tracta d’una oportunitat única per a conéixer en primera persona a un dels fundadors de la Nova Troba Cubana