El Xou de Màgia Il·lusió-Art per Joan Vida arriba a la Llotja aquest dissabte

El Xou de Màgia Il·lusió-Art per Joan Vida arriba a la Llotja aquest dissabte

La comèdia Damas de hierro es projectarà des del dimecres 5 fins al diumenge 9 de gener als Cinemes Odèon. La pel·lícula narra la història de Inkeri, una dona que acaba de matar al seu marit. Quan s’adona que passarà la resta de la seua vida en la presó, es va amb les seues germanes en un embogit viatge. En els mateixos cinemes, però el dissabte 8 i el diumenge 9 es podrà veure la pel·lícula infantil Els Elfkins a les 17.30 hores.

A la sala cultural La Llotja actuarà el dissabte 8 Joan Vidal amb el seu xou Il·lusió-Art. Un espectacle que tindrà comèdia i màgia per a tots els públics.

En L’Escorxador està exposada Diorames, l’obra de Carles Belda Román. Podrà visitar-se fins al 16 de gener.

En l’Ordre Tercera es troba l’exposició de José María Garrés Retaule del corder místic estarà que vigent fins al pròxim 16 de gener.

Finalment, l’exposició situada en les Clarisses titulada Entre llums i ombres contínua fins al 31 de gener.

Cinemes Odèon

• Del dimecres 5 al diumenge 9 de gener.

Cinema: Dames de ferro per Pamela Tola (Finlàndia).

Entrades: en taquilla i Instanticket.

Passades: 17.30 i 20.00 hores.

Sinopsi: Inkeri té 75 anys i està planejant enterrar al seu marit, al qual acaba de matar d’un sartenazo, al jardí de la seua casa. Quan s’adona que passarà la resta de la seua vida en la presó, es llança a un embogit últim viatge amb les seues germanes Sylvi i Raili.

• Del dissabte 8 al diumenge 9 de gener.

Cinema: Els Elfkins per Ute von Münchow-*Pohl (Alemanya).

Entrades: en taquilla i Instanticket.

Passada: 17.30 hores.

Sinopsi: Durant més de 200 anys, els Elfkins han estat vivint sota terra, amagant-se del món superior i evitant qualsevol interacció amb els éssers humans «ingrats i dolents». Però un dia, Helvi, Kipp i Butz decideixen pujar a la superfície de la terra. Després de moltes aventures, Helvi es fa amiga de Theo, un xef de pastisseria una mica rondinaire que li recordarà a ella i a tots els altres Elfkins el seu vertader propòsit en la vida: ajudar als altres!

****

La Llotja

• Del dissabte 8 de gener.

Xou: Il·lusió-Art per Joan Vidal.

Entrades: en Giglon.com, en la taquilla del Gran Teatre o mitja hora abans de l’espectacle en la taquilla de La Llotja.

Passada: 19.00 hores.

Sinopsi: Aparicions, desaparicions, viatges impossibles, prediccions, levitacions… són només algunes de les il·lusions que podràs viure. Durant l’espectacle podràs endinsar-te en el meu món i conéixer alguns dels meus secrets.

****

L’Escorxador

• Fins al diumenge 16 de gener.

Exposició: Diorames per Carles Belda Román

Entradas: Lliure

Horari: de dilluns a divendres de 17.00 a 21.00 hores. Dissabtes d’11.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores. Diumenges d’11.00 a 14.00 hores.

Informació: Exposició de quadres pel pintor Carles Belda Román.

Sinopsi: Elements del paisatge, al costat d’objectes més o menys quotidians, són les coses que podem trobar en aquestes natures mortes. Tots aquests elements acaben tramant un univers personal. En aquesta exposició es mostra aquest procés. Dibuixos, estudis de color, pintura. Proves, maquetes i fins i tot els mateixos objectes que ha utilitzat com a models.

Centre Cultural Les Clarisses

• Fins al 16 de gener.

Exposició: Entre llums i ombres per Juan Ferrete

Horari: De dimarts a dissabte: De 10.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 18.00 hores. Diumenges i Festius: De 10.00 a 14.00 hores.

Informació: La mostra està formada per 50 fotografies en què s’empren les tècniques utilitzades en el s. XIX. En les sèries botàniques, mostra la delicadesa de l’entorn natural sota una nova llum, atorgant a l’espectador una percepció sensitiva allunyada de l’abstracció, però, al seu torn, complexa i pròxima a la bellesa natural de l’harmonia de les formes de la naturalesa.

****

Ordre Tercera

• Fins al 16 de gener.

Exposició: Retaule del corder místic per José María Garrés

Horari: De dilluns a dissabte de 10.00. a 14.00 hores i de 15.00 a 18.00 hores. Els diumenges de 10.00 a 14.00 hores

Informació: José María Garrés és llicenciat en Belles arts per la Universitat de Múrcia. És un artista multidisciplinari.

Sinopsi: En aquesta exposició es mesclen diferents formats i tècniques de les seues obres.

****

Diverses biblioteques

• Fins al 31 de gener.

Rincón de lectura: Homenatge al cinema

Horari: De dilluns a divendres de 10.00h. a 13.30h. / 17.00h. a 20.00h.

Informació: Celebració dels 125 anys de la projecció cinematogràfica pública a Espanya. A les biblioteques: Pedro Ibarra, Aurelio Ibarra, Alberto Miralles, José Fuentes (Torrellano), Pedro Salines (L’Altet) i Rafael Navarro (La Marina).

• Des del dilluns 27 fins al divendres 7 de gener.

Ajudant de biblioteca per un dia.

Informació: en Biblioteca José Fuentes (Torrellano), Biblioteca Pedro Salines (Altet), Biblioteca Rafael Navarro (La Marina), Biblioteca Mestre Pep Sempere, Biblioteca, Biblioteca Gloria Fuertes, Biblioteca Pedro Ibarra

Sinopsis: Durant el dia que tries seràs un bibliotecari més: atendràs les preguntes dels usuaris, col·locaràs els llibres en les seues prestatgeries, realitzaràs els préstecs i devolucions, ajudaràs els lectors a consultar els catàlegs… (edat recomanada de 8 a 13 anys).

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X