Aquest dissabte 17 de juliol a les 20:30h Javi Sancho ens presenta el seu xou “Del deporte también se sale”.

En paraules de Javi Sancho: “Una vegada tenim clar que eres un dels ‘esportistes d’elit’ triats per a formar part del meu xou, seré totalment sincer; en aquest espectacle parle de la meua relació amor/odie amb l’esport i de la febre esportiva que ens envolta, els dos sabem que la gent s’està tornant boja, pot ser que sigues un d’ells, però tu moles, els altres no tant. T’explicaré en confiança experiències en les quals estic segur que et sentiràs identificat, entenc que no ho arribes a reconéixer mai per mantindre la teua dignitat, fes-ho tu, que encara pots. A més, et colaré moltes coses més: traumes provocats per les meues relacions sentimentals al llarg de la meua vida, embolicades de família, actualitat sobre programes de televisió”.

Si véns a veure’m per haver llegit això, en acabar el xou em dius «Vinc pel que tu i jo sabem». Et promet que el que passe en el xou, es queda en el xou, per part meua, tu pots comptar tot el que vulgues en eixir.

Segurament has llegit sinopsis molt més fanfarrones, però el tema és que l’he donat tot muntant el xou i a això ja he arribat «mu cansao». T’espere en el teatre!”

PREUS

Pati i Club: 18€

Llotja correguda: 16€

Amfiteatre: 14€

Més informació i entrades en https://www.teatroprincipaldealicante.com