Elda acull un cicle de Cinema i Educació en Valors

Elda acull un cicle de Cinema i Educació en Valors

El cicle de Cinema i Educació en Valors organitzat per la Diputació Provincial d’Alacant i la FAD (Fundació d’Ajuda contra la Drogoaddicció), amb el suport de la Mancomunitat del MIVV, arriba al Teatre Castelar d’Elda amb la projecció de les pel·lícules “Pride” i “Wonder”, els diumenges 4 i 11 de novembre (18.30 hores), amb entrada gratuïta fins a completar l’aforament.

L’objectiu principal d’aquest cicle és promoure a través del cinema la sensibilització cap a valors socials la promoció dels quals siga d’especial interès. Particularment, la proposta se centra en equitat de gènere, multiculturalitat, tolerància, respecte i cura mediambiental, entre uns altres. En aqueix sentit, es projecten les pel·lícules “Pride” i “Wonder” pel seu contingut educatiu i el seu atractiu cinematogràfic.

Cal destacar que en cada projecció es lliurarà a les persones adultes assistents un senzill material (tipus fullet), on es donen unes senzilles pautes per a poder reflexionar sobre els continguts presentats a través de les diferents pel·lícules, que van anar.

 

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X