El cicle de Cinema i Educació en Valors organitzat per la Diputació Provincial d’Alacant i la FAD (Fundació d’Ajuda contra la Drogoaddicció), amb el suport de la Mancomunitat del MIVV, arriba al Teatre Castelar d’Elda amb la projecció de les pel·lícules “Pride” i “Wonder”, els diumenges 4 i 11 de novembre (18.30 hores), amb entrada gratuïta fins a completar l’aforament.

L’objectiu principal d’aquest cicle és promoure a través del cinema la sensibilització cap a valors socials la promoció dels quals siga d’especial interès. Particularment, la proposta se centra en equitat de gènere, multiculturalitat, tolerància, respecte i cura mediambiental, entre uns altres. En aqueix sentit, es projecten les pel·lícules “Pride” i “Wonder” pel seu contingut educatiu i el seu atractiu cinematogràfic.

Cal destacar que en cada projecció es lliurarà a les persones adultes assistents un senzill material (tipus fullet), on es donen unes senzilles pautes per a poder reflexionar sobre els continguts presentats a través de les diferents pel·lícules, que van anar.