Elda celebrarà dissabte que ve l’Orgull LGTBI a través de la festa ‘Mari Morena Party’

Elda celebrarà dissabte que ve l’Orgull LGTBI a través de la festa ‘Mari Morena Party’

Elda viurà una festa per a celebrar l’Orgull LGTBI de 2019. Serà dissabte que ve, 13 juliol, quan tinga lloc la ‘Mari Morena Party’, un esdeveniment que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Diversitat de l’Ajuntament d’Elda i l’acte principal del qual serà un cercaviles a través de les diferents vies més cèntriques de la ciutat, per a concloure amb la lectura d’un pregó reivindicatiu.

La festa donarà començament a les 18 hores a la porta del bar Culture, al carrer Reyes Católicos número 62, des d’on arrancarà la desfilada que discorrerà més tard pels carrers Reyes Católicos, Antonino Vera, Juan Carles I i Pi i Margall, finalitzant a la porta del Pub Mestre.

En aqueix moment, es durà a terme el propi acte del pregó, que serà a càrrec del comunicador Juan Manuel Martínez, qui es ficarà en el paper de ‘La Naty’ per a oferir als assistents el seu discurs, que portarà per títol ‘Allibera’t’.

cCabe recordar que aquesta ‘Mari Morena Party’ compta amb la col·laboració de la Regidoria de Diversitat juntament amb el bar Culture i pub Maestro, a més de la participació de diversos col·lectius com a Joventuts Socialistes d’Elda, Falla Les 300, Assemblea Feminista i altres organitzacions d’Elda, Asp, Villena, Petrer i Monòver.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X