Elda viurà una festa per a celebrar l’Orgull LGTBI de 2019. Serà dissabte que ve, 13 juliol, quan tinga lloc la ‘Mari Morena Party’, un esdeveniment que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Diversitat de l’Ajuntament d’Elda i l’acte principal del qual serà un cercaviles a través de les diferents vies més cèntriques de la ciutat, per a concloure amb la lectura d’un pregó reivindicatiu.

La festa donarà començament a les 18 hores a la porta del bar Culture, al carrer Reyes Católicos número 62, des d’on arrancarà la desfilada que discorrerà més tard pels carrers Reyes Católicos, Antonino Vera, Juan Carles I i Pi i Margall, finalitzant a la porta del Pub Mestre.

En aqueix moment, es durà a terme el propi acte del pregó, que serà a càrrec del comunicador Juan Manuel Martínez, qui es ficarà en el paper de ‘La Naty’ per a oferir als assistents el seu discurs, que portarà per títol ‘Allibera’t’.

cCabe recordar que aquesta ‘Mari Morena Party’ compta amb la col·laboració de la Regidoria de Diversitat juntament amb el bar Culture i pub Maestro, a més de la participació de diversos col·lectius com a Joventuts Socialistes d’Elda, Falla Les 300, Assemblea Feminista i altres organitzacions d’Elda, Asp, Villena, Petrer i Monòver.