Una legió de zombies es prepara per a sembrar el pànic als carrers d’Elda el pròxim 23 de març. Aquesta és l’aposta de la Regidoria de Joventut per a gaudir de nou d’una jornada d’oci diferent després del gran acolliment que va tindre la primera edició d’aquesta yincana de morts vivents que es va celebrar a la ciutat fa dos anys.

El Centre Cívic i Juvenil de l’avinguda de Chapí tornarà a ser el centre neuràlgic on l’empresa organitzadora d’aquest esdeveniment reba als jugadors abans que comence l’activitat, per a oferir-los tota la informació necessària i preparar el maquillatge dels quals vulguen participar com zombies: “És una alternativa d’oci responsable que permet que la gent isca al carrer, promovent també el consum en els locals de restauració abans de la partida”, ha reconegut l’edil de l’àrea, Laura Rizo, indicant que “s’espera la participació d’uns 500 jugadors procedents de tots els racons de la província”.

L’esdeveniment començarà a les 23 hores, estant previst que concloga entorn de les 5 de la matinada: “L’activitat estarà ambientada en una apocalipsi zombie, on intentem que el jugador gaudi d’una experiència en la qual ha de sobreviure a l’atac i ajudar a completar la història que es proposa, que serà totalment diferent a la de la primera edició”, ha destacat Sebastián Gómez, gerent de l’empresa Esdeveniments LZD, organitzadora d’aquesta yincana.

Les entrades per a participar es podran adquirir de manera anticipada a través de la pàgina web www.eventoszombies.com, així com en la seu de Càritas d’Elda i en les diferents oficines de Correus de tota Espanya, al preu de 20 euros per als empadronats a Elda. A més, també es podrà adquirir un pack de cinc entrades per a participar en equips amb un descompte d’un euro en cadascuna de les entrades, mentre que els que preferisquen jugar en el paper de zombie hauran d’abonar 15 euros.

En l’esdeveniment poden participar tots els jugadors majors d’edat, encara que els que siguen menors poden descarregar-se en la mateixa web una autorització perquè siga emplenada pels seus pares. Per part seua, els xiquets amb una edat inferior als 14 anys hauran de participar acompanyats d’un adult.

A pesar que la finalitat d’aquest esdeveniment zombie és “completar una sèrie de proves prevalent la diversió per damunt de la competició”, tal com ha indicat el propi gerent de l’activitat, “el grup vencedor rebrà com a premi una cambra esportiva GoPro”.