La ciutat d’Elda estarà present a l’Alacant Fashion Week, esdeveniment en el qual es presenten les últimes col·leccions de peces i accessoris de dissenyadors i de marques d’àmbit internacional. Des de hui dimecres i fins al dia 5 d’octubre el Centre Cultural Les Cigarreras, la Fundació Caja Mediterráneo i l’Edifici Sèneca acullen diverses activitats centrades en desfilades, perfomances, conferències, tallers, etc entorn de la moda actual.

La regidora de Turisme, Lorena Pedrero, ha explicat que “un de muestros objectius és consolidar a Elda com a ciutat del calçat i de la moda i vincular aquesta aposta a la nostra oferta turística. Considerem que és molt important donar a conéixer el Museu del Calçat en un àmbit tan especialitzat en el sector de la moda com és l’Alacant Fashion Week”.

Per part seua, Silvia Ibáñez, regidora de Foment Econòmic, ha indicat que “el calçat és un sector clau en l’activitat econòmica d’Elda i per aqueix motiu hem apostat per promocionar la nostra ciutat en aquest certamen relacionat amb el món de la moda i al qual acudeixen visitants i empreses d’Alacant i d’altres províncies”.

L’Ajuntament d’Elda, de la mà de la Regidoria de Foment Econòmic, Indústria i Ocupació, de la Regidoria de Turisme i Idelsa, estarà present amb una mostra dels fons del Museu del Calçat i dels Premis Internacionals ‘Llapis d’Or’ de joves dissenyadors internacionals