Per segon any consecutiu Ellesse formarà part de Low Festival donant nom a un dels seus escenaris on tindran trobada els millors djs de música electrònica.
A més, enguany, la marca al costat de l’organització de l’esdeveniment, donarà l’oportunitat que un dels djs siga triat entre el públic Lower.
El procés d’inscripció va començar el 14 de juny i romandrà obert fins al 2 de juliol inclusivament a través d’aquest formulari.
El guanyador s’anunciarà el pròxim 17 de juliol i punxarà el seu set en la jornada del dissabte del festival.
Ellesse i Low Festival presenten ‘Low in dona house by Ellesse’ una proposta que servirà com a aparador a djs locals i nacionals i que té com a objectiu promoure nous talents. Per segon any consecutiu, la marca de moda Ellesse, formarà part activa del festival acollint en el seu escenari als millors DJs tant pop com club, i en aquesta ocasió donant l’oportunitat a un nou talent de participar amb una de les seues sessions el dissabte 28 de juliol.
L’Escenari Ellesse, que enguany tindrà novetats respecte a l’any passat, tindrà una clara divisió d’estils que aniran des del pop i el indie durant la vesprada fins al club, disc, house i fins i tot techno per a ballar i gaudir de nous sons sota el cel de Benidorm. Uns noms que, des de l’organització de Low Festival, s’anunciaran en els pròxims dies per a tancar una programació d’altura que convertirà #Low2023 en una de les cites imprescindibles de l’estiu.

Low in dona house by Ellesse
Per a participar, és necessari que l’artista s’inscriga en el concurs i compartisca una sessió perquè el públic puga votar al seu dj favorit. El procés d’inscripció començarà hui 14 de juny i finalitzarà el pròxim 2 de juliol, passant a les votacions populars i coneixent al guanyador el pròxim 17 de juliol.
La cita musical per excel·lència de Benidorm, que inclou en el seu cartell més de 30 artistes, ja ha confirmat a Interpol, Placebo, Vetusta Morla, Visca Suècia, Django Django, Deluxe o Second entre altres.
Mentrestant, Benidorm ja es prepara per a rebre als més de 20.000 lowers per dia que convertiran a la ciutat dels gratacels, un any més, en el punt de destí perfecte per als amants de la música.
Els abonaments, entrades de dia i els últims 50 abonaments VIP POOL segueixen a la venda een lowfestival.es i en entradas.com. A més, com a novetat, aquest divendres eixirà a la venda un contingent limitat d’entrades d’entrades VIP i VIP POOL de dia.
Inscripcions ‘Low in dona house by Ellesse’
Per a més informació, contacta amb
comunicacion@produccionesbaltimore.es