La inscripció per als equips està oberta fins al 3 de setembre en la web www.kaskaruja.org

Un any més des de la seua recuperació en 2018, el pròxim 30 de setembre, com a preàmbul de les Festes Patronals, Petrer celebrarà un dels esdeveniments locals més divertits i creatius de l’any, els Autos Locos, fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament de Petrer i l’Associació Cultural Kaskaruja.
“Any rere any ha anat creixent en participació i ha anat creixent en el públic que ve a veure’l i gaudir”, ha destacat el regidor de Festes, Alejandro Ruiz. L’edil ha indicat que “volíem anunciar-lo amb temps perquè les persones interessades puguen participar i enguany fem una mica més gran l’esdeveniment”.
Per a això, des de hui mateix els equips que vulguen participar en els Autos Locos 2023 pots inscriure’s emplenant el formulari que trobaran en la pàgina www.kaskaruja.org. La inscripció estarà oberta fins al pròxim 3 de setembre.
Andrés Payá, representant de l’associació Kaskaruja, ha avançat que “el format serà el mateix que l’any passat”, explicant que la jornada arrancarà al matí amb la recepció dels vehicles per a, posteriorment, donar pas al tradicional menjar de germanor de tots els equips. Ja a la vesprada, des de primera hora, tindran lloc les carreres d’actuacions, “amb la mateixa dinàmica que l’any passat”, és a dir, primer les fases de grups per a, després, procedir a les eliminatòries amb semifinals i final.
Payá ha expressat que “creiem que l’any passat va ser un encert que, just en acabar les carreres, començara una revetla popular, ja que tens a tota la gent mobilitzada”, per la qual cosa enguany l’organització ha considerat que es realitzarà de la mateixa forma. Com a novetat, enguany, per a les barres de l’esdeveniment, es comptarà amb la col·laboració de Sense Barreres Associació de Malalties Rares i Discapacitat CV.