L’Aula de Cultura de la Fundació Caja Mediterráneo acollirà, des del 24 de novembre i fins al 8 de gener, el tradicional pessebre de l’Associació de Belenistes d’Alacant, inaugurat amb la presència dels presidents d’ambdues institucions, Luis Boyer i Alejandro Cánovas, que estaven acompanyats pel vicepresident de la Fundació, Miguel Valor, i per membres de les dues entitats.

Luis Boyer ha afirmat durant la inauguració del pesebre que “per a la Fundació Caja Mediterráneo és un plaure seguir col·laborant any rere any amb l’Associació de Belenistas d’Alacant. Volem reconèixer i posar en valor al treball artesà dels mestres belenistas, i per açò estem molt agraïts pel seu treball i per que hagen decidit muntar el seu Belén un Nadal més en la nostra Aula de Cultura”.

Per la seua banda, Miguel Valor, vicepresident de la Fundació, ha volgut destacar l’elevada qualitat de “un Belén format per figures i escenaris que són xicotetes obres d’art”. “Gràcies a l’Associació de Belenistas d’Alacant moltes famílies han pogut gaudir durant dècades de magnífics pessebres, i per açò és un plaure col·laborar amb ells cada any”, afig Miguel Valor.

En aquesta ocasió, el Pessebre que es pot visitar en l’Aula de Cultura d’Alacant ha estat recreat pels mestres belenistas Vicente Denia, Juan Palao i Agustín Moreno. Cánovas ha agraït durant la presentació del Belén que “l’ajuda i el suport de la Fundació Caja Mediterráneo, per dedicar els seus centres a promoure la cultura, l’artesania i la manifestació popular”.

D’aquesta manera, l’Associació de Belenistes i la Fundació Caja Mediterráneo continuen amb la tradició d’exposar un pessebre de grans dimensions, iniciativa que històricament ha unit a ambdues institucions.