Els càmpings de la província d’Alacant han tancat la campanya d’estiu amb el compliment de la previsió d’ocupació, on el millor mes ha sigut agost amb una ocupació quasi del 100% en alguns moments del mes, segons les dades de l’Associació Provincial de Càmpings d’Alacant. Agost s’ha tancat amb una mitjana d’ocupació de parcel·la del 90% i amb nivells superiors al 95% quant a cabanyes o altres modalitats d’allotjament que estan oferint els càmpings de la provín
El president de l’Associació, Sergio Gómez, ha destacat “el bon any quant a ocupació en els càmpings de la província amb una resposta molt positiva als esforços dels diferents establiments per millorar els seus serveis i ampliar el seu ventall de dotacions per als seus clients”.
La resposta del client ha sigut “molt bona”, tant a l’agost com en el mes de juliol passat, en el qual també es van aconseguir dades molt positives per al sector. Les parcel·les van registrar una mitjana d’ocupació en el total de càmpings de la província del 70%, enfront del 80% de l’oferta de cabanyes. Les cabanyes estan sent protagonistes un any més enfront del model tradicional de lloguer de parcel·la, on situar la tenda de campanya o assentar la caravana o autocaravana.
Per a Gómez, el mes de setembre és un període complex, on es preveuen ocupacions que rondaran de mitjana el 50% en parcel·la i el 60% en cabanya. “Aquest mes és difícil a l’hora de fer previsions. D’una part, la primera quinzena sol ser considerada temporada alta, encara que estem en un període d’entrada de la tardor, que mai se sap com es comportarà”, va comentar el president de l’Associació Provincial de Càmpings d’AlacaEl sector espera en l’últim trimestre un repunt d’ocupació, ja que sol ser els mesos on retornen un important nombre de residents i usuaris procedents del nord i el centre d’Europa que tornen a la província enfront de les baixes temperatures i el clima més fred dels seus països d’origen.