El dissabte 26 de desembre donarà principi la programació del XVI “Festival de teatre, titelles i màgia Marionetari”, que cada Nadal, de la mà de la regidoria de Cultura, programa diversos espectacles dirigits als més xicotets de Petrer. Aquesta nova programació nadalenca arrancarà amb un plat fort, l’espectacle dels Cantajuego, “El circ del pallasso Tallarina”, amb doble sessió.

El regidor de Cultura, Fernando Portillo, ha indicat que “des de Cultura continuem programant cultura segura, com fem en els últims mesos, amb totes les mesures de seguretat i ateses les recomanacions de les autoritats sanitàries, perquè la gent que ve a les nostres activitats es vaja amb la sensació de seguretat”.

Cinc espectacles integren la programació de la nova edició del Marionetari, actuacions infantils que els dies 26, 27 i 29 de desembre i 2 i 3 de gener tindran com a escenaris el Teatre Cervantes, el Centre Cultural i el Forn Cultural.

L’edil ha convidat a “en aquesta situació que estem vivint, regalar als més xicotets les emocions, sentiments i il·lusió que desperta el teatre”.

La programació arrancarà el dissabte 26 de desembre amb el “plat fort”, Els Cantajuego, amb l’espectacle “El circ del pallasso Tallarina”, amb doble sessió en el Teatre Cervantes, una al matí a las12 hores; i una altra a la vesprada a les 18 hores. El diumenge 27, en el Centre Cultural, la companyia local Ahoratecuento i Conta 3 posarà en escena “Los sonidos del bosque”.

El dimarts 29 de desembre, en el Teatre Cervantes, es podrà veure “El Zirco Trampolino”, de la companyia local Els Combi, espectacle que es va estrenar en “Cultura al Carrer” el passat estiu a Petrer i que, segons ha indicat el regidor, “l’hem inclosa en la programació per demanda popular ja que molta gent ens ha dit que es va quedar amb ganes de veure-la”. Una obra que té com a protagonistes als actors locals Joan Miquel Reig i César Garijo i l’actriu Pepa Sarrió.

Ja estrenat el nou any, el dissabte 2 de gener, el Teatre Cervantes acollirà a la companyia Music Phone amb l’espectacle infantil “Imagilandia”. El diumenge 3 de gener, en el Form Cultural, el Pallasso EDY serà l’encarregat de posar el punt i final a la 16a edició del Marionetari.

Les entrades es poden adquirir a través de instanticket.

CULTURA SEGURA A PETRER

Tots els espectacles programats es duran a terme amb una restricció d’aforament al 25%, per davall del 50% indicat per Salut Pública i amb les màximes mesures de seguretat: ús obligatori de màscara per a majors de 6 anys, garantia de distància de seguretat en butaques, dispensadors de gel i catifes de desinfecció a l’entrada i protocol d’entrada i eixida.