Els carrers del casc històric tradicional de Finestrat seran escenari de la recreació d’un atac de morts vivents en la nit del dissabte 20 d’octubre amb motiu de la “Last Day Zomby”. Es tracta d’una proposta d’oci que organitza la Regidoria de Joventut com a avantsala a la data d’Halloween. Per a participar, cal adquirir prèviament l’entrada (20€ empadronats; 25€ per a no empadronats) en el departament de Joventut (3ª planta, Ajuntament) o en la pàgina web www.eventoszombies.com.

 

En paraules de la regidora de Joventut, Amelia Mayor, “com a aperitiu a la festa d’Halloween d’enguany estem organitzant aquesta experiència d’oci alternatiu per als joves de Finestrat. Es tracta d’una divertida i terrorífica nit, la del 20 d’octubre, en la qual a partir de les 23:00 hores els participants recorreran els carrers i l’entorn de Finestrat dividits entre zombies i supervivents. Aquests equips hauran de superar diversos reptes i proves plantejats a manera de gimcana fins a trobar les vacunes que els ajuden a “sobreviure”. El primer a acabar totes les proves i a arribar, serà l’evacuat i el guanyador de la gimcana zombi.

 

Aquesta aventura zombi s’ha celebrat en més de 65 municipis de tota Espanya amb la participació de més de 75.000 jugadors i aspira a ser reconegut com el millor ‘Real Game’ d’Espanya. El joc és apte per a totes les edats des dels 10 anys. En el cas dels menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats en tot moment per un adult i, per als menors entre 16 i 18 anys, hauran de portar una autorització signada pels pares amb una fotocòpia de DNI del pare, mare o tutor. Quant al maquillatge per a jugar en la gimcana com zombies serà a càrrec de l’organització (inclòs en el preu de l’entrada).

 

Per a participar cal apuntar-se prèviament en el departament de Joventut (3ª planta) i abonar el preu de l’entrada que, en el cas dels “supervivents”, serà 20€ per a veïns-es empadronats-es a Finestrat i 25€ per a no empadronats; i 15€ per als quals participen com a “zombis”.