Amb motiu de la processó del Corpus els carrers del centre històric tradicional de Finestrat s’omplen aquest cap de setmana de vistosos tapissos florals. Des de l’Església parroquial de Sant Bertomeu ja estan confeccionant aquestes creacions artístiques i litúrgiques que es podran visitar tant el dissabte, de 18.00 a 21.00 hores, com el diumenge, des de les 9.00 fins a les 22.00 hores. Quant a la processó del Corpus, serà aquest diumenge, dia 23, a partir de les 20.00 hores.

L’agenda del cap de setmana inclou un concert a càrrec de la “Brass Academy” que serà aquest dissabte, dia 22, a partir de les 20.30 hores. Entrada lliure.

I el diumenge 23 la Cala de Finestrat acull la tradicional “Nit de Sant Joan” amb sessió de zumba a partir de les 19.30 hores i música en directe amb la orqueta “Top Zero”, a les 22.00 hores. Des de la Regidoria de Festes s’ha

h A més, la Casa de Cultura va acollir les audicions de fi de curs del Centre Musical Puig Campana en la qual l’alumnat va mostrar sobre l’escenari les habilitats adquirides durant aquest curs.