Si no t’agrada la festivitat d’Halloween o simplement prefereixes passar-ho bé sense més pretensió, Sala Euterpe té una oferta de concerts sense cap ornamentació afegida. Artista, públic i la màgia que es crea és aquests concerts són els únics ingredients.

L’oferta que ens ofereix la sala de Sant Joan d’Alacant aquest cap de setmana és d’una varietat d’estils total; des del rock ranchero de Rebeca Jiménez, passant pel rock més tradicional de Cors elèctrics i culminant el cap de setmana amb el punk bla del Xiquet de la hipoteca.

El divendres 29 a les 22h Rebeca Jiménez arriba a Sala Euterpe per a oferir un viatge musical a través de les seues cançons i algunes de les quals més han marcat la seua carrera musical. La seua veu d’aspre vellut va directa al cor. Acompanyada del seu piano mostrarà també algun dels pròxims singles que està a punt de llançar. Mescla de tequila i Rock, Poesia i música, que ja ha penjat el cartell de “No hi ha localitats”.

El dissabte 30 d’octubre a les 22h és el torn de Cors Elèctrics. Ells viuen on guardes el que no es veu, brinden pels que estan en les estreles, declaren un incendi en la teua boca i recorren els teus perills fins al precipici. Són els que et recorden que res pot detindre’t quan el cel està encés per a tu. Són els que aposten doble o res amb cada batec. Cors Elèctrics són dinamita banyada en mel…ja pensaràs en demà quan acabe això de hui.

Aquest serà el primer concert que es realitzarà amb públic en peus i consum de begudes des de març de 2020. Els requisits d’accés, que estan detallats en la pàgina de compra, estan marcats pel nou protocol de la Generalitat Valenciana per a la realització de concerts.

Per a tancar el cap de setmana el diumenge 31 d’octubre tindrem Guiu Cortés, més conegut com el Xiquet de la Hipoteca, que es presenta per primera vegada amb el seu nom real, farà un doble passe a les 19h i a les 22h. 3 herois i 1 vilà, és el seu últim treball on obri una nova branca en la seua faceta creativa; en la qual torna als seus orígens d’una forma més introspectiva i íntima. En aquest treball les pròpies cançons són les protagonistes, amb un so acústic, arranjaments senzills i lletres molt cuidades i carregades de poètica. D’aquesta manera, se separa del to àcid i marchoso del qual ens té acostumats amb la banda que lidera per a acostar-se al folk i la música d’autor més sòbria i solemne.

Les entrades i tota la informació dels esdeveniments estan disponibles en www.salaeuterpe.com

Programa

REBECA JIMÉNEZ

• Viernes 29 d’octubre

• Horari: 22:00h

• Entrades esgotades

CORS ELÈCTRICS

• Dissabte 30 d’octubre

• Horari: 22:00h

• Entrades a 8€ anticipada i 10€ taquilla en www.salaeuterpe.com

GUIU CORTÉS (EL XIQUET DE LA HIPOTECA)

• Diumenge 31 d’octubre

• Horari: 19:00h i 22:00h

• Entrades a 15€ anticipada i 18€ taquilla en www.salaeuterpe.com