Continua el cicle de concerts en xicotet format i en aquesta ocasió podrem gaudir del Quartet de Trombons Glissando, formació creada a l’agost de 2002 i que té un ampli repertori musical que abasta des de música del Renaixement, passant pel jazz, el swing, fins a música contemporània i cinematogràfica actual. La cita: el dijous de març a les 20’00 h.

El trombó sempre ha sigut un instrument molt versàtil, ja que s’adapta pràcticament a totes les èpoques i estils musicals, per això el Quartet de Trombons Glissando, potència i promou tota la família del trombó, utilitzant el Trombó Alt, Baix, Tenor i fins i tot el Contrabaix. Els seus concerts són actius, donant a conéixer els instruments al públic, el seu origen, la seua funció actual, així com les presentacions de les peces que interpreten. Tot això dona lloc a un espectacle molt amé per al públic, a més de l’alta qualitat dels intèrprets.

El Quartet de Trombons Glissando compost per músics de trombó de la Comunitat Valenciana, ha actuat en diverses localitats del nostre territori i de Múrcia, igualment han participat en multitud de cursos internacionals, al costat de músics com Ricardo Casero, Ben van Dijk, Jorgen van Rijen, Brandt Attema, Carlos Gil, Joel Alessi i Bones Apart, entre altres.

En aquest dijous clàssic, el Quartet de trombons Glissando interpretarà un programa on tenen cabuda Hayden, Dubussy, Gareth Wood, i músics contemporanis com Jerôme Naulais i Frank Gulino.

TEATRE CHAPÍ DE VILLENA

QUARTET DE TROMBONS GLISSANDO

Isabel García (trombó tenor), Jesús Fuertes (trombó tenor), José Vicente Cervera (trombó tenor) i Javi Colomer (trombó baix).

Dijous 31 de març 2022 a les 20’00h.

Duració aproximada: 60 minuts

Entrada lliure amb invitació (en taquilla del Teatre, dimecres 30 i dijous 31 de març).