La gastronomia de la província torna a acompanyar als alacantins en la nova proposta d’oci que ha organitzat la Diputació per als pròxims dies. Diversos ‘Food Trucks’ estacionaran en els jardins del Palau Provincial del 15 al 20 de juny per a oferir als milers de visitants que durant aquestes dates es troben en la ciutat l’oportunitat de degustar productes típics de la terra, al costat d’uns altres del territori nacional i d’altres parts del món com Estats Units, Mèxic, Colòmbia o Argentina.

Aquesta original cita culinària, destinada a tota la família i enfocada a passar unes divertides jornades de convivència en ple centre d’Alacant, inclou també diferents activitats com a actuacions de música i ball en directe, tallers infantils o demostracions culinàries, entre moltes altres sorpreses.

El diputat de Foment i Desenvolupament, Sebastián Cañadas, ha explicat que “a través d’aquesta iniciativa, abans de res, pretenem acostar la institució i obrir novament les portes del Palau Provincial a tota la ciutadania. Amb aquesta finalitat, gens millor que aprofitar l’ocasió per a donar a conèixer els productes referents en la província i posar en valor la gastronomia de la nostra terra”.

Així mateix, Cañadas ha manifestat que “es tracta d’una excel·lent oportunitat, no solament per a degustar riquíssimes creacions culinàries, sinó també per a gaudir del magnífic ambiente fester que aquests dies inunda la ciutat d’Alacant amb motiu de la imminent celebració dels Fogueres de Sant Joan”.

L’horari per a gaudir d’aquesta atractiva proposta, d’entrada lliure, és de 12:00 a 24:00 hores.