El Street Market torna a El Campello en la seua segona edició amb una nova proposta per a celebrar Hallowen, des del 28 d’octubre fins a l’1 de novembre, de la mà de les regidories de Festes i Esdeveniments, dirigides per Cristian Palomares i Marisa Navarro, respectivament, que ahir upervisaron el Parc Municipal on s’instal·larà acompanyant a l’alcalde, Juanjo Berenguer.
Durant cinc dies consecutius s’instal·laran les millors foodtrucks amb una gastronomia de qualitat, són espectacles infantils i una desena de llocs d’artesania, art i moda que integraran el mercat “vintage”. L’Ajuntament ha dissenyat l’esdeveniment de manera que siga un atractiu per a les famílies, amb horaris que en cap cas sobrepassaran les 00.00 hores.
Com en l’anterior ocasió, Alacant Street Market Tour ha disposat que els assistents puguen gaudir d’una variada gastronomia de qualitat a un preu assequible, amenitzat amb música i activitats gratuïtes per a celebrar el cap de setmana de Hallowen, tot això a l’aire lliure. Enguany es comptarà amb una extensa programació d’actes, que inclou concerts i activitats familiars, en tots els casos d’accés lliure.
S’instal·laran un total de 8 foodtrucks vintage, que serviran una varietat de menjar que inclou ofertes de tot el món com tex mex, gossets, hamburgueses o cardes. A més, en aquesta edició es comptarà amb una festa el 31 d’octubre a partir de les 17.30, amb tallers, desfilades, jocs terrorífics i l’actuació de la Bruixota Eloise.
A més, la cita ve carregada d’activitats, destacant el concert de la mítica banda dels 80 “La Guàrdia”, el divendres 28 a les 21.30 hores, i del polifacètic Grison Beatbox des de “La Resistència”, que actuarà el dissabte 29 a les 22.00 hores.
Els matins tindrem els tributs de The Liverpool Band i Keeng amb les millors cançons de The Beatles i Queen. Per als més peques activitats amb el concert de Dani Miquel el dissabte 29 i tallers durant els cinc dies de fira. A més, es comptarà durant els tres dies amb el DJ Adriasola per a amenitzar aquestes jornades de streetfood en els moments que no hi haja directes.
Per a acompanyar a la gastronomia s’instal·laran barres de beguda amb cervesa, refrescos o mojitos. El Street Food és un mercat gastronòmic format per camions, furgonetes, caravanes, tenderetes i carrets de foodtrucks amb estètica vintage.