Com ja és tradició, el Palau Provincial s’ha convertit durant aquests dies en el punt de trobada de milers d’alacantins que volen gaudir de les propostes organitzades per la Diputació d’Alacant per a celebrar el Nadal. Des que s’inaugurara la programació el passat 13 de desembre i a una setmana que concloga, s’ha rebut ja la visita de més de 110.000 persones, una xifra que s’incrementarà en els pròxims dies.

L’esperit nadalenc es respira com tots els anys en la Diputació d’Alacant, on hi ha activitats per a tota la família. Durant aquests dies, els més xicotets poden fer lliurament de les seues cartes a La seua Majestat El Rei Melchor i aprofitar la visita per a gaudir de divertides atraccions com a jocs, tallers infantils o espectacles circenses. A més, d’11.00 a 23.00 hores roman obert el Mercat ambulant Artesanal amb multitud d’articles i propostes gastronòmiques, entre les quals destaquen els dolços més típics d’aquestes dates.

D’altra banda, la tradicional Exposició de Pesebres titulada ‘Entre Nazareth i Bethlem’ mostra la creativitat i l’exhaustiu treball de l’equip de mestres artesans de la província. Cinc pesebres reflecteixen diferents formes de representar el Nadal i els esdeveniments que van ocórrer en Galilea i la Judea, fa més de dues mil anys, amb motiu del Naixement de Jesús.